Segon lloc de Gerard de la Casa a la Pujada Alcover

Gerard de la Casa (Ford Festa WRX – Baporo Motorsport), subcampió de la passada edició de certamen català, està decidit a seguir la seva particular lluita amb els Porsche que continuen dominant, però les diferències semblen ajustar-se. El pilot va aconseguir una meritòria segona posició, entre els turismes, a la Pujada Alcover 2024, prova amb què es va iniciar el Campionat de la Catalunya de l’especialitat (CCM).

El pilot de Gedith Center va marcar un millor crono de 2’18”878, a escassos 2” del temps del guanyador Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 Cup), després de protagonitzar un inici de competició (tres mànegues d’entrenaments) en progressió ascendent i amb uns registres que, en aparença, li donaven l’opció al triomf. Cal destacar que, a la tercera mànega d’entrenaments (2’19”513) va quedar a només 2 dècimes del més ràpid (Jordi Gaig).  

Els membres de l’Escuderia TRAMSport van preparar una nova edició de la prova a l’escenari habitual, la carretera que uneix Alcover amb Mont-ral i Prades, tot i que això els obliga a donar pas a veïns i visitants després de cadascuna de les mànigues. Els termòmetres van fregar els 25º al migdia, això va obligar els presents a refugiar-se a les nombroses zones de bosc que es troben a banda i banda de la TV-7041. Sense cap dubte, la sensació era estar en ple estiu.

La Pujada Callús – Sant Mateu de Bages, organitzada pel Moto Club Manresa, serà la propera cita del CCM. La pujada es disputarà el darrer cap de setmana del proper mes d’abril, en concret el diumenge (dia 28).

Deixa un comentari

Previous post Xavi Cardelús no pot acabara Portimao al caure a la novena volta
Next post Segon lloc scratch i CM d’Edgar Montellà a Alcover