Segon lloc i triomf de Joan Vinyes a les dues curses a Jerez

El record positiu que tenia Joan Vinyes (Porsche 911 GT3 CUP) del seu pas per Jerez millorarà molt, després de la gran exhibició que ha fet aquest cap de setmana. El pilot andorrà va anar de menys a més, mostrant-se incisiu en les tandes d’entrenaments, sempre a poca distància dels més ràpids. En les carreres no va reservar res, va aconseguir una brillant segona posició a la primera, mentre que, a la qual tancava el meeting, va ser líder de principi a fi aconseguint tancar la temporada, al volant del Porsche, amb un sensacional triomf. Cal recordar que el meeting era el penúltim del calendari del Campionat d’Espanya de Resistència.   

En les dues carreres, Vinyes va mantenir un excel·lent nivell competitiu.
A la Carrera 1, Vinyes es va mantenir atent en una còmoda quarta posició fins a la volta 12, moment en què va fer la parada obligatòria al pit-lane per fer el canvi de pilot, en el seu cas en córrer en solitari, no es va produir cap canvi, però la parada calia ferla. A la continuació, va ocupar de manera provisional el seté lloc (hi havia pilots que encara no havien fet la parada esmentada), però en cinc voltes es va situar en una segona posició, al darrera de Smet del #140 Renault RS01 – GPX, lloc que va mantenir fins a travessar la línia d’arribada.

A la segona Carrera Vinyes va prendre el comandament des de l’inici, a pesar que els pilots portuguesos Leandro Martins, abans de la parada en el pit-lante i Carlos Vieira a la recta final van intentar seguir el seu ritme, no ho van aconseguir i el triomf no se li va escapar a un Joan Vinyes dominador.

El guanyador de la prova estava exultant en finalitzar el meeting: “La veritat és que he gaudit molt a pesar que hi ha hagut moments de pressió. Sens dubte ha estat un cap de setmana per recordar”.

Deixa un comentari

Previous post Una nefasta segona part sentència l’FC Andorra
Next post Triomf de l’Handbol Serradells 20-17 al Sant Andreu C