Segon lloc scratch i CM d’Edgar Montellà a Alcover

Edgar Montellà (Speedcar-Pep Motor) va ser a Alcover (Tarragona) per disputar la prova que de manera tradicional obre el Campionat de Catalunya de l’especialitat (CCM). El pilot d’Encamp va arrodonir una gran actuació pujant al segon calaix, tant del podi scratch com del grup CM, i va ser superat només pel jove pilot català Jordi Vilardell Moreno.  

En tornar a Alcover, després d’un any absent, Montellà es va mostrar molt regular des de la primera pujada d’entrenaments lliures, sempre en posicions de podi, però sense poder inquietar Vilardell que va tenir a favor seu la millor adaptació als nous pneumàtics que han de fer servir els CM en aquest campionat.

A la prova organitzada TRAMSport es va fer efectiu el canvi de pneumàtics, un canvi obligat pel fet que AVON, la marca referència fins ara, va cessar la seva activitat empresarial i ha obligat els equips a treballar a fons en l’adaptació de les noves “sabates” per a les mecàniques.

La meteorologia també ha tingut conseqüències directes als cronos de la recta final de la jornada. En aquests moments es registraven prop dels 25º a l’escenari de la prova, la carretera que uneix Alcover amb Mon-ral i Prades, per la qual cosa els cronos que han pujat a la classificació final de la majoria dels pilots, han estat els de la primera pujada de carrera.

Així és, la propera prova del calendari del CCM 2024 serà la Pujada Callús – Sant Mateu de Bages que, sota l’organització dels experimentats components del Moto Club Manresa, se celebrarà el darrer cap de setmana del mes d’abril (diumenge dia 28) .

Deixa un comentari

Previous post Segon lloc de Gerard de la Casa a la Pujada Alcover
Next post ANDona es fa notar al GP del Maresme