Segona desbandada en l’FC Santa Coloma per marxar cap a l’Atlètic Escaldes

Si la temporada 2021-22, tot i jugar Conference League, Juanma Miranda, Pedro Santos, Alex Martínez, Alex Sánchez i Aleix Cisteró varen marxar de l’FC Santa Coloma a l’Atlètic Escaldes, aquest estiu previ a les prèvies de la Conference League, fins a un total de set jugadors que han militat al conjunt colomenc enguany han fet les maletes per recaure en el conjunt escaldenc. Javi Morales, Víctor Alonso, Xavi Puerto, Eric Ruiz, David Rodríguez, Hamza i el pichichi de la competició Guillaume López ja entrenen sota la direcció de Fede Bessone.

A més d’ells, el que fou segon entrenador tant d’Albert Jorquera com de Franco Gross, Dani Luque també ha fet les maletes per formar part del cos tècnic que encapçalarà Fede Bessone, a l’Atlètic Escaldes. A la plantilla de l’Atlètic Escaldes es trobaran amb els ex colomecs Pedro Santos, Àlex Martínez, Alèx Sánchez i Aleix Cisteró que continuaran a la plantilla.

Un altre jugador, peça clau, de la temporada del FC Santa Coloma com és l’exporter del Girona, Adrià Muñoz, sona amb força per fer-li la competència a Jose Gómez a l’Inter Escaldes. Sense cap mena de dubte, el porter de Vilablareix ha estat una dfe les sensacions de la lliga, tot i no haver disputat el playoff pel títol.

 

Il·lustracions: Atlètic Escaldes.

 

Deixa un comentari

Previous post Iker Alvarez de Eulate jugarà a segona ?
Next post Medalla d’argent de Miquel Vilchez en el Meeting AASSE