Segona jornada de lliures de Cardelús a Jerez

Xavi  Cardelús i la resta de pilots que participen al Moto2 European Championship han cobert aquest dijous la segona jornada d’entrenaments a Jerez, prèvia a la disputa de les dues curses del cap de setmana.

Després de completar dimecres el necessari pas de readaptar-se al pilotatge de la Kalex de 600cc. l’andorrà i els seus tècnics han treballat en la posta a punt de la moto, sobretot en l’apartat de les suspensions i també en aconseguir un bon ritme de cursa.

Els registres del pilot de l’Stylobike Team han millorat poc més de mig segon respecte la seva volta ràpida de dimecres tot i que encara té marge per continuar rebaixant-los des del punt de vista del pilotatge. El seu millor registre ha estat de 1’44.9.

Cardelús explica la feina feta aquest dijous a Jerez: “Avui he millorat els meus temps d’una manera significativa, però no acabo d’estar del tot còmode sobre la moto i em costa completar una volta ràpida. Se que encara em queda un cert marge per seguir rebaixant els meus registres i que això arribarà d’una manera més fàcil si acabo de sentir-me be al cent per cent amb la meva Kalex. Demà ens juguem ja la posició de la graella de les curses de dissabte i diumenge i espero tenir una volta neta per aconseguir una bona classificació. El ritme de cursa per rodar en grup no em preocupa gaire, però ara mateix, la prioritat es la de millorar les sensacions per ser encara més competitiu i fer una volta més ràpida. Tinc clar que encara puc anar més be i demà toca concentrar-se per aconseguir-ho”. 

Divendres es disputaran les dues sessions classificatòries que definiran les graelles de sortida de les curses de dissabte i diumenge. Tindran una durada de 40 minuts cadascuna i estan programades per a les 11:30 i les 14:50.

Deixa un comentari

Previous post Laura Mas rep el FCB de bàsquet
Next post Pedro Santos renova pel FC Santa Coloma