Segona victòria en menys de 24h davant Estònia de l’absoluta de futbol sala

Ni 24 hores després del primer amistós amb clara victòria tricolor per 5-2, Andorra i Estònia es van tornar a enfrontar ahir al pavelló dels Serradells. Per al combinat que dirigeix Talin Puyaltó, es tracta del segon test de preparació per al Premundial que jugarà del 4 al 13 d’abril a Suècia davant el combinat amfitrió, Albània i Àustria.

L’Estònia d’ahir, aprenent del primer partit, va ser més segura en defensa i a Andorra, que va exigir un alt ritme d’entrada, li va costar arribar amb perill a l’àrea rival. En un inici igualat, els visitants van poder avançar-se en el marcador amb un xut potent de Deniss Unukov, però Màxim Pons ho va evitar amb una gran intervenció.

La va tenir també Artur Makarov però de nou Pons va evitar el gol salvant el mà a mà.

A la tercera, però, Estònia va aconseguir posar-se per davant. Va ser al minut 14, amb un xut potent de Maksiim Babjak, l’autor del gol visitant al primer amistós.

Andorra va reforçar els seus atacs amb Màxim Pons d’últim home però Estònia, ben plantada i sense concedir espais en zona vermella.

Els de Talin Puyaltó van tirar de pissarra des de la banda per fer perill. L’assistència a Omar Avila dins l’àrea, va ser rematada al lateral de la xarxa iEstònia  va aconseguir arribar al descans amb l’avantatge mínim en el marcador.

Després de la pausa, però, Andorra va tornar a exigir el màxim al rival fi-ns que al minut 25 va tenir premi. Omar Avila ha vist al segon pal Oriol Rodriguez, que ha empès a la xarxa.

Aitor, porter de la tricolor a la represa, va estar ràpid per salvar una rematada a boca de canó de Pavel Rubel.

Poc després, el propi Aitor va estar a punt de marcar des de la seva porteria, en una passada llarga que no ha encertat a rematar Josep Segura.

Al minut 28 ho ha intentat Brayan Pinto amb un xut ras i col·locat, però Nicolai Pulkinen va desviar a córner amb la punta de la sabata.

Arnau Rodriguez també ha vist com Pulkinen li treia un mà a mà.

Per fi, al 31, va es va consumar la remuntada que tant havia buscat la Selecció. El propi Arnau Rodriguez es va encarregar de marcar, amb un xut potent imparable per a Pulkinen.

Amb Estònia tocada, Pol Villalta va gaudir de dos ocasions seguides que no van traduïr-se en el 3-1 per ben poc. Sí ho faria Omar Avila al minut 36, culminant una gran jugada col·lectiva.

Per acabar, gran defensa davant una Estònia que va passar a jugar amb porter jugador, una pilota al pal d’Arnau Rodriguez i un gol de Babjak a l’últim segon. El definitiu 3-2.

Més patida, però de nou victòria treballada de la Selecció Absoluta de futsal, que segueix focalitzada en Suècia.

Imatge del segon partit. Foto: FAF.

Deixa un comentari

Previous post Verdú puntua en el supergegant de Copa d’Europa de Saalbach amb la 24ª plaça
Next post Andorra aconsegueix 25 medalles en la 30a edició del Trofeu Borrufa