Següent aturada per Xavi Cardelús: Le Mans

El circuit de Le Mans espera aquest cap de setmana als participants del Campionat del Món de Moto2 perquè hi disputin el cinquè Gran Premi de la temporada.

Tot i ser un dels més curts del Campionat amb els seus 4 Km i 190 metres, el traçat francès és força exigent en alguns dels seus revolts ràpids i frenades fortes.

Xavi Cardelús, que ja coneix aquest circuit perquè hi ha corregut en diferents ocasions, arribarà a França amb les bones sensacions de la cursa de Jerez on va fer un pas endavant quant a pilotatge i quant a resultats. La 17ª posició, però sobretot, la reducció de la diferència respecte els pilots més ràpids de la categoria van deixar tant l’andorrà com l’equip Fantic Racing força satisfets del que va passar al traçat andalús.

Cardelús explica així les seves sensacions prèvies a la disputa del cinquè Gran Premi de la temporada: “Indubtablement, el Gran Premi d’Espanya a Jerez va ser positiu, vaig fer un pas endavant i les sensacions i el treball fet al llarg del cap de setmana van ser millors que les de les curses anteriors. Tot i això, tinc clar que no n’hi ha prou, que encara queden força coses per treballar i millorar i, amb aquesta actitud afronto el Gran Premi a Le Mans. Cal seguir en la mateixa línia per situar-me més a prop dels pilots de davant i, a més, he de fer un bon classificatori per millorar la meva posició a la graella i poder lluitar per millors llocs a la cursa sense haver de remuntar des del darrere. Crec que estem en el bon camí, però cal mantenir aquesta línia de treball.”

Les dues primeres sessions d’entrenaments es disputaran divendres a partir de les 9:50 i les 14:05. Els pilots de Moto2 tornaran a sortir a pista dissabte a les 9:25 i, a partir de les 13:45 es jugaran les posicions de la graella de sortida a la Q1. Finalment, la cursa es disputarà diumenge a partir de les 12:15 i està programada a 22 voltes.

Deixa un comentari

Previous post Marc Font torna a guanyar la tercera prova del Nacional d’Enducross
Next post El Club Ritmica Valira organitza la tercera fase de la Copa d’Andorra

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint