Sensacions positives de Xavi Cardelús malgrat els problemes físics

Xavi Cardelús ha disputat aquest divendres a Estoril la segona jornada d’entrenaments lliures de la primera prova del Moto2 European Championship amb els problemes derivats de les lesions que es va fer en la caiguda que va tenir al mateix circuit fa poc més d’una setmana. Aquest incident li va provocar dues fractures als últims dos dits de la ma esquerra i una forta contusió a l’esquena.

Malgrat aquestes dificultats, les sensacions del pilot de Promoracing no estan sent del tot dolentes i li permeten pensar a disputar les dues curses programades per diumenge. Avui, però, només ha sortit a pista en una de les dues sessions d’entrenaments programades.

En aquesta sessió Cardelús ha estat entre els primers. En la seva primera sortida a pista ha marcat un 1’40.820 que l’ha situat a la 5ª posició a un segon i una dècima del millor temps de l’entrenament. En total ha fet 16 voltes al traçat portuguès i la seva volta ràpida ha estat la 7ª.

L’andorrà comenta en aquests termes les seves sensacions i la feina feta fins ara al circuit portuguès: “Tal com podia esperar, la cosa no està resultant fàcil a causa de les fractures a la mà esquerra i el cop  l’esquena. Els canvis fet al punt i el semimanillar de la moto per part de l’equip fan que la posició de la mà sigui més confortable i no faci el mal que esperava. L’esquena molesta més, però ja sabíem que passaria això i del que es tracta és de complir els objectius que no són altres que el de mirar de fer les dues curses del cap de setmana i sumar el major nombre de punts tot i que les 18 voltes que haurem de fer a cada cursa exigiran més que les tandes curtes que he fet fins ara als entrenaments i ho faran tot més complicat. Avui he sortit només a la segona sessió d’entrenaments lliures i el cert és que el resultat no és dolent perquè he estat entre els cinc primers i he rodat a un segon del millor registre. Demà als classificatoris serà important estar més o menys a les mateixes posicions per sortir diumenge el més a davant possible i haver de lluitar menys a les primeres voltes de les curses per evitar que l’esforç passi factura abans a la meva delicada situació física”.

 

 

Deixa un comentari

Previous post Andorra aconsegueix el primer punt en competició oficial
Next post Andorra guanya a Portugal 13-0 a la Devolopment Cup de Füssen