Sense temps per respirar

Aquest 29 de juliol a les 22:30 aproximadament podíem dir que finalitzava oficialment la temporada 2019-2020 pel que fa al futbol andorrà. Ha estat una temporada atípica. On s’ha vist de tot. En els despatxos, en el camp, però permeteu-me que per davant de tot em quedi amb el futbol. Com diu el savi, el temps posa a cadascú en el seu lloc. Afirmació ben certa, tot i que moltes vegades denota un aire de prepotència i despotisme (que no és el cas, en aquest escrit). Fer un recordatori o un llistat de què s’ha viscut aquesta temporada que ja acabat, és sincerament tornar a remenar el que ja no toca remenar. Només diré que la UEFA va tancar el cas en què es posava en dubte la gestió de la FAF. Amb això, queda tot dit.

La temporada 2019-20 finalitza, després d’un confinament que ha passat factura a molts i moltes. Ens ha deixat marques que seran difícils d’oblidar, tot i que amb la tornada del futbol, ens ha tingut el cap entretingut, en veure qui podia quedar campió o qui podria jugar l’Europa League. Al final tot s’ha decidit en poc temps. Inter Champions i FC Santa Coloma i UE Engordany Europa League.

Però per davant de tot, i perdoneu que sí que ho vulgui recordar, aquesta temporada 2019-20 serà recordada per la Covid-19, per l’entrada d’un nou president Fèlix Àlvarez i un grup de treball que el que ha fet ha estat portar estabilitat a la FAF, després de tot el que ha succeït. Com també cal recordar, una dada història: el doblet de lliga i copa de l’Inter Club Escaldes i el Rècord Guiness d’un jugador, Ilde Lima que ja és història mundial d’aquest esport.

A partir del 30 de juliol, comença la temporada 2020-21, com aquell que diu “sense temps per respirar”. I elPrincipat.com estarà present per explicar-vos, el que puguem, de les competicions del nostre estimat futbol andorrà com també de la resta d’esports del país. Ens seguiu?

Deixa un comentari

Previous post Victòria Jiménez Kasintseva guanya 7-6 i 6-2 a la primera ronda a Les Franqueses
Next post La direcció del Palau de Gel de Canillo fa un comunicat

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint