S’esvaeixen les opcions d’Andorra de passar de fase

Cap opció té Andorra de passar a la segona fase de la qualificació per l’Europeu PES 2021 al caure en els dos darrers partits de la fase davant Montenegro 7-2 i davant Kosovo 2-0 i no conèixer la victòria en els quatre enfrontaments disputats.

Davant Montenegro, Andorra ja sabia que les coses estaven molt complicades, però amb un marcador de 3-2 en contra, gràcies a dos gols d’Àlex Martínez, encara es pensava que es podria sumar almenys un punt. Tot i això un gols en el temps de descompte abans d’arribar al descans ha desencadenat que el 4-2 del descans fos l’inici d’una golejada que al finbal s’ha acabat amb un 7-2.

EL darrer partit del grup és el que han enfrontat dos rivals a priori de la “mateixa lligueta” com eren Kosovo i Andorra. Els del Principat han sortit amb molts dubtes i això ha fet que Zeneli per partida dobles sentenciés un partit que ha estat molt més ajustat del que demostra el marcador.

Previous post Victòria del Blue Lightning 5-3 davant els Chiefs