Setè lloc de Laia Pi a la primera jornada a Isola 2000

Amb un total de 44 punts, Laia Pi, integrant de l’Andorra Women Trial ha debutat en el Campionat del Món de trial a l’aire lliure. Ho ha fet, a la primera de les dues jornades que es disputaran a Isola 2000 (França) en un calendari molt reduït per culpa de la Covid-19.

L’andorrana ha mantingut una línia regular en el seu pilotatge, conscient que ella competeix més amb ella mateixa que amb la resta de pilots. Tot i així la lluita era amb la francesa Marine Aurieres que al final ha quedat a 10 punts d’ella, en cinquena posició. Pi ha quedat molt lluny de la portuguesa Mariana Afonso que ha sumat 69 punts de penalització i ha quedat última de la categoria Trial2 Women.

Lai Pi només finalitzar la primera de les dues jornades del R1 France ha comentat que “estic bastant contenta de com ha anat. Només he fet tres 5 i alguns 0”. La jove pilot andorrana ha afegit que “no anava a buscar podi i sí a provar experiències noves i acabo satisfeta d’aquesta primera jornada”. Diumenge es portarà a terme la segona prova. Per a Pi “ja estic ansiosa ja que tinc ganes de fer-ho millor”.

 

Deixa un comentari

Previous post Andorra rebrà a Illes Feroe, a l’Estadi Nacional, diumenge a les 3 de la tarda
Next post Contundent victòria de l’FC Andorra 0-5 davant la Montanyesa