Sí o sí, al Morabanc Andorra li toca guanyar

Sí o sí, al Morabanc Andorra li toca guanyar aquest vespre a la Bombonera davant el Club Joventut de Badalona. De cas contrari, el conjunt que entrena Ibón Navarro cauri en un perillós 1-3 de balanç, però el que és pitjor una dinàmica negativa de resultats que faria caure en el negativisme a més d’un/a.

El calendari de la Liga Endesa no ha estat el més benèvol que diem als interessos dels del Principat. Tot i que el debut en el curs basquetbolístic 2020-21 va ser positiu davant un sorprenent fluix UCAM Múrcia, el desplaçament a València i les visites d’Unicaja i Joventut han obligat el conjunt andorrà a donar-ho tot. Aquí cal afegir la primera jornada de la RS de l’Eurocup que amb la visita de l’AS Mònaco s’incrementava l’exigència.

 

Si busquéssim un símil amb educació, la nota en aquests quatre partits que es porten disputats seria “l’equip ha de millorar”, però també cal dir que els d’Ibón Navarro s’han vist encerclats en unes circumstàncies poc favorables per haver aconseguit alguna victòria més. La pretemporada d’enguany ha estat d’allò més “peculiar” on l’equip no ha pogut preparar de la mateixa manera que els rivals (a causa de les restriccions imposades per Govern) l’inici de la competició. També cal recordar, que va agafar de la mà el fet que s’han produït lesions, sobretot musculars, de quatre dels jugadors exteriors de l’equip (SyJelínek, Paulí i Palsson) que afegides a la de llarga durada de Moussa Diagne ha fet que els d’Ibon Navarro s’hagin quedat en quadre més d’un cop, tot i l’arribada del “temporer” Kloof.

Amb tots aquests condicionants, arriba aquest vespre la Penya de Ribas i Tomic. Dos exblaugranes que donen un plus a ja una plantilla de qualitat. Segons David Eudal “la Penya no és només Tomic i Ribas, si ens pensem això anirem malament”. I és que un dels entrenadors assistents de l’euskaldun Ibón Navarro ha analitzat el proper rival del Morabanc dient que “és un equip que fa moltes coses bé i és cert que en el partit de pretemporada ens pot servir de motivació”. Eudal té clar que “hi ha moltes claus que definiran el partit, però el que està clar que no només la parella Ribas-Tomic que són d’una enorme qualitat”.

Deixa un comentari

Previous post El fins ara membre del MVK*12 Guillem Sánchez fitxa per l’Antiga Casa Bellsolà de Girona
Next post Gerardo Rubio, nou porter de l’Inter Escaldes