Sí o sí toca guanyar al Monar Bar i esperar que l’Unics guanyi al Granca

Una nit de nervis és la que viurem dimecres al vespre. Tres equips opten a la segona plaça i per tant entrar al playoff. Amb l’Unics Kazan ja segur primer però lluitant per lligar el factor pista en totes les rondes de playoff, el MoraBanc Andorra sí o sí ha de guanyar davant el Monar Bar i esperar que els rusos guanyin el seu partit davant Herbalife Gran Canària. Si els canaris perden a casa amb Unics Kazan, els tricolors es classificaran pels segons playoffs de la seva història, si guanyen el seu partit. Si els canaris guanyen, els del Principat queden fora.

Però tot i que primer cal veure que farà un Morabanc Andorra que porta dos “tous” en la darrera setmana (de vint contra Unics i més o menys el mateix a Burgos), cal tenir present que l’Unics no pot anar de vacances a Las Palmas , so volen aconseguir el factor pista a les eliminatòries, inclosa la final (CAL RECORDAR QUE A RÚSSIA ES JUGA AMB PÚBLIC). La bona notícia en clau andorrana és que a Unics li cal guanyar i si pot fer-ho còmodament millor per estar més tranquil.

Tot pot passar, aquest dimecres. Fins i tot el Mornar Bar pot passar si guanyen per 10 o més punts a la BMB i perd el Gran Canària. “Serà un partit molt dur i sabem que serà decisiu, per tant és especial i haurem d’aprofitar les nostres oportunitats i competir fins el final” afirma el tècnic David Eudal que afegeix “som on volíem ser, tenint opcions fins el final”. Eudal no amaga que “a Burgos no vam veure l’equip que volem veure i ara el que estem és motivats per fer un molt bon partit demà contra Mornar Bar”. Haukur Palsson, que també ha comparegut avui, afirma que “si perdem ens quedem fora i per tant hem de jugar dur i tornar al que sabem que se’ns dona bé que és defensar i córrer la pista sempre que podem”. Palsson ho resumeix dient que “hem de tornar a la nostra identitat”. Pel jugador islandès “tots ens hem de mirar el mirall i saber que no volem ser l’equip que vam ser a Burgos”.

Foto: Morabanc Andorra.

Deixa un comentari

Previous post Da Cruz novè en una FIS a Itàlia
Next post Per tu i per tothom, vacuna’t !!