Sis baixes a l’ENFAF sènior femení per a la temporada 2022-23

L’ENFAF sènior femení patirà per a aquesta temporada 2022-23 un total de sis baixes: Marina Fernández que ha marxat a l’AEM B, Sònia Carrancà i Íria Domínguez que han marxat a la WSS Barcelona, Luna Macet i Andreina Silva que han marxat al Pirineus i Andrea Caldas que ha deixat de jugar per problemes en un turmell.

La darrera alineació de l’ENFAF de la temporada 2021-22.

El conjunt que entrena Carlos Sánchez “el Maño” incorporarà com a integrants de la primera plantilla a Neus Rosas i Gemma Lluch que ja havien disputat partits la temporada passada però que tenien fitxa del sènior B.

L’ENFAF Contruccions Modernes començarà la lliga de la primera catalana el proper 17 de setembre, formant part del grup 2, juntament amb: C.Gimnàstic, UD Cassà, CE Mataró, UE Figueres, UD Molinos, CE Sabadell, CE Sant Gabriel B, FC Sant Quirze, CE Sallent, F.Terrassa B, CE Seagull B, CF Torelló, CF Santa Perpètua, Vic Riuprimer B, CD Can Parellada, F.UE Vic i CE Berga. Les del Principat debutaran en el CE FAF a La Massana, a les sis de la tarda, davant el Vic Riuprimer B.

Deixa un comentari

Previous post Test important de Berta MIquel a Romania de cara al mundial de Sofia
Next post Guillem Colom entrena en el Casademont Zaragoza