Sis ors, tres plates i tres bronzes al Campionat de Catalunya de fons

El passat cap de setmana es van disputar a l’estació de Tuixent La Vansa els Campionats de Catalunya d’esquí de fons. Els representants andorrans van aconseguir sis ors, tres plates i tres bronzes. Dissabte va tindre lloc la cursa d’sprint cross i diumenge la d’skiathlon.

La cita de dissabte, amb l’sprint cross, en categoria absoluta Gina del Rio es va imposar, mentre que Ona Ferrando va ser tercera. En homes, Quim Grioche va acabar 8è.

L’sprint cross també va deixar un podi andorrà complet en U10, amb Bernat Melsió primer, Pau Torra segon i Roc Martin tercer. En U12, Aurem Pagès acabava primera, mentre que en U14 Thomas Pereiro i Arnau Postigo eren 7è i 9è, respectivament. En U16, Alexandra Pereiro finalitzava 5ª.

Diumenge, en skiathlon en la categoria absoluta novament es va imposar Gina del Rio, amb Ona Ferrando quarta. Quim Grioche, en homes, va ser segon.

En les categories inferiors, en U10 va vèncer Bernat Melsió seguit de Pau Torra i Roc Martin. En U12 la guanyadora va ser Aurem Pagès, mentre que en U14 Thomas Pereiro va ser quart, amb Arnau Postigo 9è. En U16, Alexandra Pereiro va finalitzar 4ª.

La pròxima cita serà el pròxim cap de setmana als Campionats d’Espanya que se celebren a Belagua (Navarra).

Deixa un comentari

Previous post Calvo: “Penso que ni és rugbi masculí ni és rugbi femení. És rugbi”