L’embarcació Blue Carbon va finalitzar en sisena posició del 47è Trofeu de vela Comte de Godó que es va dur a terme el passat cap de setmana a les aigües de Barcelona. Un resultat no habitual a l’embarcació del regatista Marcel Lescano que es va veure perjudicat al decidir l’Organització ajuntar les classes ORC 0 i ORC 1. El motiu la falta de quòrum. El poc vent tampoc els hi va beneficiar.

La competició es va iniciar divendres, amb vent que voltava els 17-18 nusos. Això va provocar que la flota pogués fer dues regates, on el Blue Carbon va sumar un 5è i un 3r, deixant una sensació agredolça a la tripulació, en aquest primer dia.

Dissabte, les condicions de vent van canviar moltíssim. El TP52 del Blue Carbon, necessita nusos de vent per funcionar a ple rendiment i això no es va donar. La falta de vent i el ràting va fer que el Blue Carbon sumés dos sisens llocs, que els allunyaven completament de les primeres posicions.

La tripulació del Blue Carbon esperava a diumenge, que amb més vent, per tornar a recuperar les bones sensacions de navegació. Però no va ser possible. Una informació del comitè de regates que suspenia el diumenge per “solidaritat” a la ciutat de Barcelona per l’augment de rebrots de la Covid-19, posava el punt i final a una competició “estranya” del prestigiós Comte de Godó de vela.

“No hem quedat gaire contents, ja que es varen barrejar dos grups i també cal dir que amb tan poc vent, nosaltres no ens podem defensar molt” comentava Marcel Lescano.

Òbviament, el Blue Carbon no tornarà a competir durant el que queda de juliol i agost. La seva previsió és que al setembre disputi la Palma Vela, però caldrà veure els esdeveniments com se’n van succeint.

Foto: Òscar Torrades / 47è Trofeu Comte de Godó de vela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Pol Moya rebaixa 3″ el rècord d’Andorra dels 1000m
Next post El primer equip femení andorrà de trial