Sisena posició del Blue Carbon al Godó

L’embarcació Blue Carbon va finalitzar en sisena posició del 47è Trofeu de vela Comte de Godó que es va dur a terme el passat cap de setmana a les aigües de Barcelona. Un resultat no habitual a l’embarcació del regatista Marcel Lescano que es va veure perjudicat al decidir l’Organització ajuntar les classes ORC 0 i ORC 1. El motiu la falta de quòrum. El poc vent tampoc els hi va beneficiar.

La competició es va iniciar divendres, amb vent que voltava els 17-18 nusos. Això va provocar que la flota pogués fer dues regates, on el Blue Carbon va sumar un 5è i un 3r, deixant una sensació agredolça a la tripulació, en aquest primer dia.

Dissabte, les condicions de vent van canviar moltíssim. El TP52 del Blue Carbon, necessita nusos de vent per funcionar a ple rendiment i això no es va donar. La falta de vent i el ràting va fer que el Blue Carbon sumés dos sisens llocs, que els allunyaven completament de les primeres posicions.

La tripulació del Blue Carbon esperava a diumenge, que amb més vent, per tornar a recuperar les bones sensacions de navegació. Però no va ser possible. Una informació del comitè de regates que suspenia el diumenge per “solidaritat” a la ciutat de Barcelona per l’augment de rebrots de la Covid-19, posava el punt i final a una competició “estranya” del prestigiós Comte de Godó de vela.

“No hem quedat gaire contents, ja que es varen barrejar dos grups i també cal dir que amb tan poc vent, nosaltres no ens podem defensar molt” comentava Marcel Lescano.

Òbviament, el Blue Carbon no tornarà a competir durant el que queda de juliol i agost. La seva previsió és que al setembre disputi la Palma Vela, però caldrà veure els esdeveniments com se’n van succeint.

Foto: Òscar Torrades / 47è Trofeu Comte de Godó de vela.

Deixa un comentari

Previous post Pol Moya rebaixa 3″ el rècord d’Andorra dels 1000m
Next post El primer equip femení andorrà de trial