Ski Andorra crea el Forfet Natura de 150€

Ski Andorra crea el Forfet Natura, un passi global que permetrà la pràctica dels esports de neu, alternatius a l’esquí alpí a les estacions Grandvalira, Ordino Arcalís, Vallnord – Pal Arinsal i Naturlandia. Es tracta d’un forfet vàlid tant per a la temporada d’hivern i estiu.

Els amants de l’esquí de muntanya i les raquetes de neu tenen aquesta temporada un nou forfet per a aquestes dues modalitats. Aquest donarà accés a totes les estacions del país juntament amb Naturlandia.

Els usuaris podran accedir de forma diària i sense limitacions a 24 circuits d’esquí de muntanya disponible i als espais habilitats per a les raquetes de neu de Grandvalira, Ordino Arcalís, Vallnord – Pal Arinsal i Naturlandia.

Aquest nou producte respon a la nova normativa del Govern d’Andorra a través del Reglament regulador dels requisits per a la pràctica d’esports de neu, altres que l’esquí alpí o l’esquí de fons, a les estacions d’esquí aprovat el passat 25/11/2020.

El forfet donarà accés als espais que les estacions habilitin durant l’hivern i l’estiu, així com a la utilització d’un total de 13 remuntadors amb una pujada i una baixada per dia i giny. Amb aquest, també s’inclou el servei de socors i trasllat al centre mèdic de l’estació en cas d’accident en els circuits i pistes habilitades per la pràctica de l’activitat.

El forfet Natura tindrà una tarifa única de 150 €. Es podrà adquirir en venda online a través de la pàgina web de Ski Andorra. Els clients que prefereixin gaudir del forfet de forma diària podran adquirir-lo directament a les taquilles de les estacions (aquest tindrà un cost similar al producte vianant).

Els clients que disposin d’un forfet de temporada també estaran autoritzats a la pràctica de l’esquí de muntanya i els altres esports de neu a les àrees esquiables, segons correspongui el seu forfet.

El nombre de practicants d’esquí de muntanya a les estacions d’esquí va a l’alça i és per aquest motiu que des d’Ski Andorra, conjuntament amb el Govern d’Andorra i la Federació Andorrana de Muntanya (FAM) es va crear el fulletó amb les normes específiques per a aquesta pràctica.

Deixa un comentari

Previous post L’esport andorrà es reivindica com a sector amb un gran potencial econòmic
Next post La FAF amb la Creu Roja en el lliurament d’aliments