Sobredosis de MotorLand per Cardelús

Xavi Cardelús afronta una setmana força intensa al circuit de MotorLand dins del Moto2 European Championship. El pilot andorrà i els seus rivals a la categoria, disputaran tres curses corresponents a la quarta cita de la temporada al llarg de cap de setmana i començaran a entrenar a partir de dimecres.

Cardelús ocupa actualment la desena posició a la provisional del Campionat amb 37 punts, a 6 del setè lloc. El trencament del motor de la seva Kalex a la primera cursa de Portimao i la caiguda a la segona cursa de Jerez on el seu propi company d’equip Piotr Biesiekirski el v fer caure al revolt d’entrada a la recta principal del circuit andalús són les circumstàncies que l’allunyen del Top5 de la categoria quan queden 5 curses per disputar-se; les 3 del cap de setmana a MotorLand i dues més al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

L’andorrà i el seu equip van entrenar dos dies a MotorLand la setmana passada per facilitar la readaptació a la Kalex de Moto2 després d’haver corregut dos Grans Premis amb la MotoE elèctrica.

El pilot de l’Stylobike Team afronta així la intensa setmana que l’espera al traçat aragonès: “Sens dubte, aquesta setmana se’ns farà llarga perquè comencem a entrenar dimecres, tenim tres curses al llarg del cap de setmana i, dues d’elles les disputem amb molt poca diferència de temps el diumenge. Però aquesta és una situació comuna per a tots i cal assumir-la i gestionar-la d ela millor manera possible. El test que vàrem fer la setmana passada  MotorLand és important perquè m’estalvia dedicar la primera jornada d’entrenaments a tornar a fer-me al pilotatge de la Moto2 després d’haver corregut amb la elèctrica i això ens beneficiarà a l’hora de treballar en els settings de car a les curses. En algunes proves d’aquesta temporada no he tingut gaire sort i espero que això no es repeteixi aquest cap de setmana”.

Dimecres i dijous es disputaran les jornades d’entrenaments lliures previs als classificatoris de divendres. El pilots de Moto2 disputaran una cursa dissabte i dues diumenge.

Deixa un comentari

Previous post Èric Da Silva acaba tercer a la Copa Catalana de promo de Zuera
Next post Xènia Mourelo acaba cinquena als 5K de Berga