Solana convenç Senglin per jugar un any més en el Morabanc

Jeremy Senglin jugarà la propera temporada amb el MoraBanc Andorra després que el club hagi lligat la seva continuïtat un exercici més. El General Manager del Morabanc Andorra, Francesc Solana ha convençut al jugador, després que aquest tingués nombrosos dubtes, ja que aquesta temporada ha jugat en nombrosos partit en una posició poc còmode per a ell.

El combo nordamericà està cridat a ser una de les peces importants en els esquemes d’Ibon Navarro després d’una primera temporada en què ha acreditat 8,8 punts, 2.4 assistències i 2.2 rebots a la lliga ACB per 8.3 de valoració i 7.9 punts, 2.4 assistències i 1.7 rebots per 8.2 de valoració a l’Eurocup. Senglin, als seus 25 anys ha estat un dels homes importants en l’exitosa campanya 19/20 del MoraBanc Andorra, tot i no haver jugat durant molt minuts a la posició d’escolta que és on ell fa veritablement mal. (així ho reconeixia Ibón Navarro a l’entrevista oferta a El Principat).

“Senglin és un jugador amb molta qualitat que ja ha mostrat del que és capaç però que estem segurs que encara té molt marge de millora i estem molt satisfets que hagi decidit seguir progressant amb nosaltres” afirma Francesc Solana, que destaca especialment “les grans possibilitats que dona a l’equip la seva versatilitat entre l’1 i el 2”.

 

Foto: ACB Photo.

Deixa un comentari

Previous post Els joves de la FAE amb el rollerski
Next post La FAN a la comissió tècnica de la COMEN