Solana valora positivament la temporada 2019-20

El General Mànager del Morabanc Andorra, Francesc Solana ha valorat aquest dimarts, l’atípica temporada 2019-20. “Guanyar per primera vegada els quarts de final de la Copa i l’aturada pel Covid19, sense cap mena de dubte han estat, els punts que han marcat el curs esportiu” segons el màxim executiu esportiu de l’entitat.

El propi Solana ha reconegut que l’aturada per l’emergència sanitària, els va agafar en un moment dolçs perquè “veníem de guanyar un partit complicat a Múrcia i estàvem classificats sisens a la lliga, sense jugar Europa, ja que ens vam quedar en el Top16”.

Com cada estiu, el Morabanc Andorra afrontarà el mercat de fixatges amb l’objectiu d’efectuar la millor plantilla possible. En aquest sentit, l’ex 7 del primer equip va indicar que “de la plantilla actual, sabem que hi ha gent que acaba contracte i que el club està interessat a renovar, gent que té contracte i que pot acceptar alguna oferta i fins i tot algú que ja ha dit oficialment que no seguirà”.

Solana ha reconegut que no inscriuran a cap jugador al dret de tanteig, com també ha dit que “els jugadors que tenen contracte i es vulguin quedar, saben que s’hauran d’adequar a la nova realitat que tenim”.

El General Mànager del Morabanc Andorra també ha explicat com està la situació del Moussa Diagne. En aquest sentit Solana ha explicat que “tenia fins avui per informar de les seves intencions, però al tenir l’aturada vam pactar que sigui fins al 7 de juliol”. Solana ha manifestat que “estem intentant que accepti la nostra proposta, igual que va fer l’estiu passat, ja que és un home important, tant pel que aporta com per la seva implicació”.

Una de les sensacions de la Fase Final, ha estat la incorporació de Tunde. En aquest sentit Solana ha reconegut que “crec que s’ha guanyat l’oportunitat que ens plantegem la seva renovació”, tot i que també ha reconegut que “no és la primera idea que tenim”.

La Covid-19 ha representat una sotragada important a les estructures de les entitats esportives, i el Morabanc Andorra no és menys. Tot i això, Solana ha explicat que “fa dos mesos que treballem per mantenir el pressupost que tenim actualment i així poder ser competitius com ho som ara”. Solana ha afegit “per això ens cal la mateixa implicació de les parts que ens han ajudat fins ara”.

Deixa un comentari

Previous post La Federació de vela organitza els campus d’estiu
Next post Torres, Pinga i Garcia tornen a Lugo, Mirandés i Suïssa