Soldeu entra en el Club 5 Ski Classics

El sector Soldeu de Grandvalira ha estat designat nou membre afiliat del prestigiós Club 5 Ski Classics, l’associació que reuneix les curses “clàssiques” del gran circ blanc. El passat dijous 28 de setembre va tenir lloc el ple del Club5 a Zuric, amb motiu de les reunions del Comitè Tècnic de tardor de la FIS. Segons han informat en un comunicat, Soldeu va rebre l’aprovació unànime dels socis, després del dossier favorable de Rainer Senoner, vicepresident del Club5, que va visitar Andorra durant les Finals de la Copa del Món el passat mes de març, on va elaborar l’informe d’avaluació sobre la seu del país dels Pirineus.

El Club5 és la unió dels organitzadors líders de la Copa del Món i va ser fundat i inspirat pel periodista esportiu Serge Lang. Gröden/Gardena (ITA), Garmish-Partenkirchen (GER), Kitzbühel (AUT), Wengen (SUI) i Val d’Isère (FRA) son els socis originals.

Soldeu va iniciar el contacte amb el Club5 després de les Finals de la Copa del Món del 2019. Per formar part d’aquesta associació com a membre afiliat cal complir una sèrie de requisits com per exemple haver organitzat amb un alt nivell de qualitat diferents proves de la Copa del Món masculina i femenina.

El Club5 comparteix millores que poden impulsar les seus organitzadores, treballa per promocionar els interessos dels seus membres pel que fa a drets de televisió o els calendaris de les curses, així com també defensen les seves inquietuds com a veu única davant la FIS, entre d’altres.

Amb l’entrada de Soldeu (Grandvalira), el Club5 arriba a 20 membres.

Deixa un comentari

Previous post El Comú d’Encamp 3740 euros per Càritas d’Encamp
Next post Vinyes-Mercader (Hyundai i20) tornaran a les pistes de terra en el Rallye de Madrid