Sortejat el quadre de la Copa Protecvall de futbol

Sorteig, sense caps de sèrie, és el que s’ha produït aquest dimecres en l’acte per organitzar la Copa Protecvall del futbol andorrà. En el bombo, els equips de la primera i segona divisió andorrana que han vist com, pel costat esquerre, sis dels set equips són de la màxima categoria.

D’aquesta manera, deixant de banda que l’Atlètic Escaldes queda absent del partit de 1/8 ns, pel costat esquerre hi haurà una UE Santa Coloma – FC Encamp; (el guanyador jugarà els quarts amb els escaldencs); Inter Club Escaldes – UE Sant Julià i un FC Ordino – FC Santa Coloma, els dos guanyadors dels dos partits jugaran entre ells els 1/4ts de final.

Per l’altre costat del quadre, l’Atlètic Amèrica jugarà contra la Penya Encarnada; el Rangers contra la UE Engordany i el CE Carroi contra la FC La Massana; passa a l’eliminatòria de quarts de final, la UE Extremera.

Els partits de vuitens de final es disputaran el 16 de gener, els partits de quarts, el 23 de gener; les semifinals el 6-7 d’abril i la final el 29 de maig.

Deixa un comentari

Previous post Dijous s’obren les inscripcions per l’Escola de Neu d’Encamp
Next post Patrick Pelegrina, el primer en competir a Abu Dhabi amb un 42è lloc en els 100 braça