Els actuals campions de l’Absa Cape Epic, Speed Company Racing, van aconseguir el millor temps en el pròleg de l’Andorra MTB Classic-Pyrenees 2022. Les BUFF MEGAMO Women van ser les més ràpides en el recorregut de 19 quilòmetres, establint un bon avantatge de cara a la primera etapa marató del dijous 30 de juny.

L’Andorra MTB Classic-Pyrenees 2022 es va iniciar a La Massana sota un perfecte cel clar, el dimecres 29 de juny. Georg Egger i Lukas Baum, de l’equip Speed Company Racing, es van imposar en el recorregut de 19 quilòmetres i van marcar el millor temps del dia, superant a BUFF MEGAMO i SCOTT CALA BANDIDA. Les dones de BUFF MEGAMO van superar en un lloc als seus companys d’equip, guanyant el pròleg a l’equip ANDBANK MTB.

Després de la seva victòria a l’Absa Cape Epic de 2022, l’equip alemany Speed Company Racing ha sigut molt ben valorar abans de la seva primera edició de l’Andorra MTB Classic-Pyrenees. Egger i Baum no van defraudar, posant en pràctica el seu ritme de cross-country en un recorregut que afavoria el seu estil explosiu. El temps de Speed Company Racing, de 35 minuts, va ser 1 minut i 56 segons millor que el d’Hans Becking i Hugo Drechou.

“Estem molt contents amb el nostre resultat en el Pròleg, és el que desitjàvem”, va declarar Baum després de l’etapa. “El recorregut s’adaptava perfectament als nostres punts forts; era súper ràpid i hem pogut obrir gas des del principi. En Georg ha estat molt fort avui, ha fet un gran esforç i ens ha portat al”.

Per darrere de Speed Company Racing, les diferències amb la resta dels set primers classificats són molt menors. Menys de 60 segons separen al BUFF MEGAMO, segon, de Xavier Jove Riart, de la Federació Andorrana De Ciclisme, i de Kilian Folguera Díaz, setè. Cal destacar que el SCOTT CALA BANDIDA està a només 7 segons de Becking i Drechou, mentre que el BUFF MEGAMO 2 està a 23 segons dels seus líders i el Team BULLS està només un segon més enrere, en la cinquena posició.La carrera femenina d’elit no serà tan renyida, donada la diferència entre les BUFF MEGAMO Women i les seves rivals.

El temps de Naima Madlen i Meritxell Figueras, de 49 minuts i 46 segons, va ser 3 minuts i 57 segons millor que el de Marta Ballus i Carla Boj Guerra, de l’ANDBANK MTB. Guambras l’Equador es va quedar en la tercera posició a gairebé 8 minuts de les líders.

L’etapa 1 portarà als equips a un bucle de 42 quilòmetres des de La Massana. El dia comptarà amb 1.550 metres d’ascens, incloent-hi una prova de pujada en el Bike Park de Vallnord. El punt més alt arriba en el quilòmetre 16 del recorregut i aconsegueix els 2.120 metres sobre el nivell de la mar. La capacitat de cada equip per a fer front a l’altitud serà probablement un factor determinant per a decidir qui sortirà victoriós al final de l’etapa.

Resultats:

Andorra MTB Classic-Pyrenees

Elit Homes

  1. Speed Company Racing: Georg Egger i Lukas Baum (0.35:00)
  2. BUFF MEGAMO: Hans Becking i Hugo Drechou (0.36:56 | +1.56)
  3. SCOTT CALA BANDIDA: Sergio Mantecon i Jose Maria Sanchez (0.37:03 | +2.03)
  4. BUFF MEGAMO 2: Enrique Morcillo Vergara i Guillem Cassu Cantin (0.37:19 | +2.19)
  5. Team BULLS: Simon Schneller i Alban Lakata (0.37:20 | +2.20)

Elit Dones

  1. BUFF MEGAMO Women: Naima Madlen i Txell Figueres (0.49:46)
  2. ANDBANK MTB: Marta Ballus i Carla Boj Guerra (0.53:43 | +3.57)
  3. Guambras l’Equador: Karina Neumann i Margarita Endara (0.57:36 | +7.50)
  4. Titan Girl: María Sierra Sanchon i Desirée Moya Navarrete (0.58:31 | +8.45)
  5. The Blue Butchers1: Annemieke Stas and Renate Weber (1.04:19 | +14.33)

Per a veure els resultats, clic aquí.

Deixa un comentari

Previous post Andorra jugarà l’Europeu de golf de 2a divisió
Next post El debut somiat de Cristian Vegas amb l’absoluta