Stefi Troguet tornarà a intentar coronar el K2 i el Broad Peak

Aquest dijous al matí, l’alpinista Stefi Troguet ha donat a conèixer des del Comú d’Encamp amb la presència del Conseller d’Esports, Infància i Joventud el Sr. Xavier Fernàndez i del Secretari del Cap d’Esports el Sr. Justo Ruiz, una nova expedició que s’emmarca dins del seu ambiciós projecte de coronar els catorze pics de més de 8.000 metres d’altitud d’arreu el món, sense oxígen assistit. Aquesta vegada, ho farà de la mà del nepalí Nirmal Purja, conegut per l’apelatiu Nimsdai, l’alpinista récord de l’himalaisme de l’actualitat.

La darrera expedició de l’encampadana, va ser durant els mesos de juny-agost del 2021, on malauradament el seu objectiu va donar fallida degut a la diverses situacions sumat al seu contagi de la COVID-19.

Aquest any de transició, ha servit per enfortir el seu sistema immunitari i seguir entrenant per preparar-se de nou i tornar-ho a intentar allà on ho va deixar, però aquesta vegada acompanyada amb un dels equips més importants del món, l’intent de coronar el segon cim més alt del món, el K2 (8.611 metres d’altitud) i el Broad Peak (8.047 metres d’altitud) serà molt més motivador.

Moment de la presentació. Foto: Efecte Boomerang.

Deixa un comentari

Previous post Segona jornada de test de Cardelús a Cartagena
Next post Andorra derrota Sant Kitts and Nevis 1-0 el dia de les 100 internacionalitats de Marc Pujol

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint