Sumen hores a Argentina

Rius, Gabriel i Cornella sumen hores de gegant i un petit bloc de supergegant a Ushuaia

Lequip masculí de tècnica de la FAE, amb Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, està immers en plena preparació de la temporada a Ushuaia (Argentina). Els andorrans, després duns primers dies deslàlom, les últimes jornades han estat dedicant-les a entrenar la disciplina de gegant. Ahir van començar, a més, un petit bloc de supergegant de dos dies.

Lequip encara té per davant una setmana dentrenaments. La seva tornada està prevista pel 3 doctubre i, fins que arribi el moment, els entrenaments estan sent intensos i de qualitat. Així ho ha explicat el responsable tècnic, Fred Beauviel: Tècnicament hem aprofitat molt bé les condicions daquí, sobretot per fer gegant. Vam fer eslàlom els primers dies, però com que tornarem a fer eslàlom a Peer, hem aprofitat les condicions i hem pogut compartir entrenaments amb els equips de Copa dEuropa dItàlia, de França i Bartu també ha pogut entrenar igualment amb lequip de Copa del Món de França.

A Ushuaia estan trobant molt bones condicions per posar a to als tres esquiadors: Hem tingut bones condicions de pista, estem bastant contents de la correcció tècnica dels nois en gegant i aquest dimarts hem començat unes sessions de supergegant. Seran dos dies de super, perquè lequip tècnic, format per Beauviel i Greg Ribotto, considera que afegir entrenaments de velocitat beneficia a les altres disciplines. Aquest és un grup tècnic, però a cada disciplina es pot anar a buscar coses que sumen per les disciplines tècniques, ha assegurat el responsable tècnic.

Després daquests dos dies de velocitat, ÀlexRius tornarà a la seva especialitat, que és leslàlom, durant els dies que quedaran, i veurem amb Bartu i Xavi si seguim fent gegant, perquè per ells el primer objectiu més proper és la Copa dEuropa de gegant deZinal, al desembre, ha especificat Beauviel. Aquesta cita serà el 7 i 8 de desembre.

A Ushuaia, lequip està trobant-se amb les millors condicions. Fred Beauviel ha destacat lestada com a molt profitosa, encara quan resta una setmana per davant: Realment, venir aquí a Ushuaia és molt productiu perquè sempre tenim condicions desquí i bones pistes, i bons companys dentrenaments.

Deixa un comentari

Previous post L’Andorra femenina cau 0-4 davant Letònia en el Nacional
Next post Verdú entrenarà a Saas Fee i Pitztal abans de la Copa del Món de Sölden