Surt el calendari complet de l’ACB

La Lliga Endesa arrencarà pel BC MoraBanc Andorra el dia 24 de setembre (17:00h) a la pista del Surne Bilbao Basket segons el calendari que acaba de fer públic l’ACB. La Bombonera entrarà en joc en gran dosi, ja que tindrem les visites del Río Breogán el divendres 29 de setembre (20:30h) i la del recent ascendit Zunder Palencia el diumenge 1 d’octubre (17:00h).

Un dels plats forts arribarà de seguida amb al visita del MoraBanc Andorra a la pista del Barça, on s’enfrontarà amb l’equip blaugrana el diumenge 8 d’octubre (12:30h). Podem destacar en aquesta primera volta la visita del Real Madrid a Andorra, programada pel diumenge 26 de novembre (12:30h). El darrer partit de la primera volta serà amb la visita de l’UCAM Murcia a la Bombonera, just El Dia de Reis (dissabte 6 de gener a les 18:00). Aquest serà el darrer partit abans del tall de la Copa. En la segona volta, la visita del Barça, vigent campió, pel diumenge 28 d’abril a les 18:30 hores. La lliga regular acabarà pels tricolors visitant el 10 de maig el Río Breogán i rebent a casa el 11/12 de maig al Valencia Basket.

Pel General Mànager, Francesc Solana: “és un calendari que ens dona l’opció de començar molt bé. Hem de continuar sent molt sòlids a la Bombonera, on tenim més partits que a fora en la primera volta. És molt important que arribem bé en aquests tres primers partits”.

 

Deixa un comentari

Previous post José Marsà, un mariscal per a la defensa
Next post El Barça de futbol sala de pretemporada a Encamp

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint