Talin Puyalto, nou seleccionador nacional de futbol sala

La Federació Andorrana de Futbol ha nomenat Talin Puyalto com a nou seleccionador nacional de futbol sala. L’exjugador internacional amb la tricolor agafa el relleu de Xavi de la Rosa al capdavant de la banqueta del combinat nacional, amb la intenció de continuar amb la bona feina realitzada pel seu predecessor i, fins i tot, fer un pas endavant.

Després d’una dilatada experiència com a jugador de futbol sala, Talin ha continuat la seva carrera esportiva com a entrenador, dirigint 3 temporades al CE Sant Julià i 3 més al Puigcerdà Sala CF, sumant 4 ascensos en aquestes 6 temporades a les banquetes.

Talin ha estat presentat aquest matí com a nou seleccionador de futbol sala, en un acte íntim motivat per la situació sanitària generada pel coronavirus. Des de la Federació Andorrana de Futbol, s’ha volgut agrair la tasca del ja ex seleccionador, i encoratjar el nou a assumir reptes importants.

Fèlix Àlvarez, president de la Federació Andorrana de Futbol, ha lloat el seu bagatge com a jugador i com a entrenador: “Esperem que ens doni més alegries amb la selecció de futbol sala i li desitgem molta sort en aquesta nova etapa. Des de la Federació el veiem del tot capacitat per assumir aquest nou repte”.

Talin Puyalto, de la seva banda, ha agraït a la FAF per concedir-li aquesta oportunitat: “Per a mi és una gran il·lusió que afronto com un repte. La nostra intenció seguir creixent i donar continuïtat a la feina de De la Rosa. Hem de construir una selecció de futur però també tenim 7 o 8 jugadors jugant fora i tothom té la porta oberta a la selecció nacional, sense tenir en compte l’edat”.

Amb la Selecció Nacional, el primer repte oficial per a Talin serà la fase de classificació per a Europeu, que es disputarà a principis del 2022. Abans, Talin treballarà per buscar partits amistosos que serveixin com a preparatiu.

Deixa un comentari

Previous post La Sportiva Andorra Skimo tindrà 600 participants
Next post El Morabanc Andorra es desplaça a Bilbao sense Gielo ni Diagne