Taules i a esperar el cap de setmana

Taules en el marcador final entre el Vallbanc FC Santa Coloma i l’Inter Club Escaldes. Com va passar en el darrer partit de lliga regular, però de manera inversa 1-1, gol primer de l’Inter i després empat de l’actual campió. Per després veure un joc poc precís i gens vistós. L’espectacle estava més a la grada, amb els improperis dels dos equips cap els àrbitres. Tot un espectacle. Les taules comporten que caldrà esperar quin serà el desenllaç del cap de setmana per saber si tenim o no campió de la Lliga Multisegur.

El partit ha començat amb domini dels colomencs que tenien la pilota, la possessió, però no arribaven al final per centrar. Les poques ocasions que han tingut han estat més per errors defensius dels escaldencs que una altra cosa. Ni la pausa per hidratació els ha anat bé. Per contra l’Inter, amb una qualitat a la plantilla descomunal, no treia profit de la seva superioritat tècnica. Jugaven lents, amb criteri, però sense aquella marxa més que un s’imagina que han de tenir uns jugadors que tècnicament són superiors als rivals. Tot i això, ni uns ni els altres han aconseguit materialitzar les seves ocasions i han marxat al descans amb el 0-0 inicial.

La segona part, com sol passar habitualment, l’Inter ha sortit en tromba i ràpidament ha tingut el premi. Jordi Roca marcava el 0-1, que convertia virtualment en campions de la Lliga Multisegur. El Vallbanc ha avançat línies, sense gaire encert, però convençut que la tindrien. L’Inter anava just de forces però es defensava amb el ganivet a la boca. Volia sortir campió del duel. Ho era provisionalment fins que en el minut 67, Àlex Martínez marcava col·locant l’1-1 en el marcador. Era el moment de crisi de l’Inter, el Vallbanc el tenia tancat, el tècnic escaldenc es deixava la veu a la banda, i semblava més que el Vallbanc podia marcar el segon, que una altra cosa. Però els ha salvat la pausa per hidratació. L’Inter ha pogut agafar aire. S’ha tornat a activar i fins i tot ha tingut més d’una ocasió per tornar a posar-se per davant en el marcador. No ha estat així. Al final, el marcador assenyala taules, 1 a 1 final i tot haurà d’esperar. Part 2, el cap de setmana. Serà l’Inter campió?

Remuntada i tercer lloc per la UE Engordany

Partit igualat o boig, diguem-ho com es vulgui. El SantJu s’avança en el minut 19 gràcies a un gol de Dani Sánchez, però no acaba de rematar la feina i es deixa que en els darrers minuts de la primera part, primer Agüero (minut 40) i després Luigi San Nicolás (en l’afegit) certifiquin una remuntada abans d’arribar al descans. L’1-2 ja no es mouria del marcador tot i que tant uns com els altres ho han intentat. La victòria dels blanc i negres fa que ocupin el tercer lloc de la Lliga Multisegur.