Tercer any que la base de la FAR tindrà el suport de Vallbanc

Vall Banc i la Federació Andorrana de Rugby (FAR) han fet públic aquest dimarts la renovació de patrocini per reforçar la base i per assegurar els projectes previstos per la temporada 2021-2022.

Per tercer any consecutiu l’entitat financera patrocina l’escola base de la FAR. Es tracta d’un acord del qual se’n beneficien aproximadament 200 joves del nostre país, d’entre 6 i 14 anys, que aposten per formar-se en aquest esport.

El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín, ha destacat la tradició del rugbi en la societat andorrana i ha remarcat que des de l’entitat es dóna “suport a joves talents, i també a entitats que treballen per fer d’Andorra un país millor, i una d’elles és la FAR, perquè a través d’aquesta escola promou entre els nens i nenes d’entre 6 a 14 anys uns valors, els quals compartim, com són: la solidaritat, la disciplina i el treball en equip”.

Per la seva banda, Jean Marc Flaux, president de la FAR, ha destacat que “gràcies al patrocini, tots els nens i nenes no han hagut de pagar la quota d’inscripció en època de pandèmia” . El president de la FAR ha remarcat que gràcies a la promoció feta a totes les escoles de país i al repartiment d’una pilota per cada centre, l’escola ha crescut en uns 40 nens i nenes aquest any.

El director de l’Escola de Rugby, Philippe Berdaguer, ha mostrat el seu orgull per la fidelització dels

alumnes i pel creixement del nombre de nens. “Hem crescut molt malgrat la crisi sanitària, hem triplicat el número d’educadors i tot això és gràcies a la feina feta a les escoles, gràcies als espònsors”. Berdaguer ha destacat la importància de la base i ha remarcat que de l’equip femení, més del 60% de les noies surten de l’Escola.

 

Deixa un comentari

Previous post La FAE renova el conveni amb Accapi
Next post Àlex Machado guanya a Franciacorta