Tercer lloc de Kilian Folguera a la CRI de Copa Catalana

Continua abonat al podi el corredor andorrà del BsixbikesKilian Folguera. Aquest dissabte a la CRI a la Vall de Lord, en un circuit de 12 km, molt tècnic i dur, l’andorrà ha sortit regulant-se tot i que d’una manera progressiva ha anat augmentant el ritme, aprofitant les bones sensacions, ha avançat corredors per finalitzar en un més que meritori tercer lloc de la categoria U23, per darrere de Jofre Cullell i Dídac Carvacho i 7è de la general a 1,30 del guanyador Christopher Bosque.

Novè lloc d’Stefan Ancion

Pel que fa a la categoria júnior, Stefan Ancion ha finalitzat en novena posició a poc més de cinc minuts del guanyador de la seva categoria. Un problema mecànic a la segona baixada del recorregut li ha impedit rendir al màxim i ha comportat que perdés més temps del previst. Malgrat tot, el del Jorma Bike ha tingut bones sensacions en un circuit “molt guapo i tècnic”.

1 thought on “Tercer lloc de Kilian Folguera a la CRI de Copa Catalana

  1. Gran resultat del Kilian a copa Catalana on el nivell de competitivitat es altíssim, un diamant en brut del ciclisme Andorra, esperem que se l´acompanyi en aquest camí a l´alt nivell, si es fan les coses be podríem tenir un corredor de referencia en BTT al país.
    Bravo Kilian, segueix així!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Previous post Cardelús fa el 12è millor temps a la e-pole de la primera prova del mundial de moto-E
Next post L’Andona va creixent