Dissabte, gener 23, 2021
Banner Top
Tercer triomf seguit del CV Encamp, aquest cop a la pista del Barberà

El CV Encamp ha aconseguit una nova victòria, aquest cop 0-3, a la primera divisió espanyola de voleibol en la que l’enfrontava a la pista del tercer classificat, el CV Barberà. Els encampadans han començat de manera molt entonada. Molt concentrats i tenint fases de molta qualiutat han aconseguit guanyar el primer set per 16-25.

A la segona mànega, el partit seguia amb la mateixa tònica. Domini clar del CV Encamp però els locals no baixaven els braços, lluitant cada pilota. Tot i això els del Principat no han perdut la concentració en cap moment cosa que ha permés guanyar els punts claus i emportar-se el set 22-25.

EL que seria el darrer set del partit ha tingut la mateixa dinàmica, joc igualat però sempre ben controlat pels encampadans que l’han tornat a guanyar, aquest cop per 21-25 tancant així el partit.

La tercera victòria seguida donarà molta morals al CV Encamp que el proper cap de setmana tornarà a trnir doble enfrontament, per així anar retallant partits pendents. Dissabte jugaran el partit corresponent a la jornada que toca de la lliga, a Encamp, davant el CN Sabadell, i diumenge tocarà recuperar el partit contra el Manresa.

 

 

Foto: CV Encamp.

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment