Tercera derrota del Morabanc Andorra en tres jornades

Setmana per oblidar del Morabanc Andorra que ha de remuntar sí o sí, si no vol tenir problemes més greus que un simple 0-3. I es que la derrota en el Fernando Martín davant el Fuenla 91-78 encen definitivament les llums d’alarma al conjunt del Principat que feia moltes temporades que no es veien en posicions de descens. Són tres jornades només, cert, però l’imatge del Morabanc no és esperançadora, almenys, de moment. I es que els tres homes que havien de tirar del “carro” no ho fan i això l’equip ho nota transformant-se en un conjunt previsible. Com el propi Ibon Navarro ha explicat “els nous han d’entendre que estem a l’ACB i s’ha de donar de tot des del primer minuts”.

El del Principat han arribat a perdre de 26 punts. Tot i que han reaccionat, no ha estat lo suficient per certificar la tremuntada. Però es que el Morabanc Andorra està molt verd. Falta més dinàmica d’equip i més cohesió. Ibon Navarro ha justificat que “han hagut jugadors que han arribat tard a l’equip per les lesions i quan hem començat malament la setmana ja estem 0-3”. Tot i això, el tècnic euskaldun no perd l’esperança que “amb una setmana sencera de treball podrem incidir en el que volem”.

El que està clar es que el Morabanc Andorra iguala al Bilbao Bàsket com a els dos equips que no han aconseguit una victòria. I això, fa por. Veure els del Principat al pou de la classificació no fa gràcia, però cal tenir paciència, tot i que ja se sap que a l’esport professional, paciència la mínima perquè el que manen són els resultats. Els 12 punts de Miller-McIntyre i Crawford i els 11 de Jelinek no amaguen, la mala imatge dels tricolors a Fuenlabrada.

Caldrà tenir paciència a veure si l’equip remunta el vol.

ACB Photo / A. Pacheco

Deixa un comentari

Previous post Bons resultats de la Gestsquash Academy en el català U11
Next post El VPC canvia l’imatge i guanya 35-13 al Montredonnais