Tercera posició a l’Open Catalunya 2a fase

Aquest passat cap de setmana s’ha jugat el Open Catalunya 2ª fase al que han participat dos jugadors del Principat: Martí Vilella i Oriol Martínez.

Marti Vilella Arbós del CTT Valls del Nord va participar a la categoria Aleví, a la fase de grups va guanyar un partit contra Laia Navarro del CTT Badalona i va perdre contra Maria Kuznetsova i Gerard Prous del Ganxets i Aleix Martin de la Escola de Tennis Taula de Castelldefels, per lo que no va passar de grups i va assolir la 15 posició de la competició.

Oriol Martinez del CTT Valls del Nord sent Aleví de primer any (11 anys), donat el seu rànquing a la Federació Catalana va participar a la Categoria Juvenil (16-18 anys). A la fase de grups es va desfer de Oriol Costa del CTT Barcelona per 3-2, Gerard Romera del Vic TT per 3-1 i Laia Casanovas del CTT Borges per 3-0, això el fa passar al quadre final com a primer de grup.

A quarts de finals es desfà de Bruno Huertas del CTT Sant Cugat per 3-2 i a semifinals perd amb Alex Portell del Tramuntana per 3-1, assolint la tercera posició del Campionat.

Deixa un comentari

Previous post S’obren les inscripcions per l’Andorra Winter Rally
Next post Ha tornat el GP Principat d’Andorra de vela al CN Arenys