Tercera victòria per a Irineu Esteve al Trofeu Sportful de rollerski

Nova participació i nova victòria per a Irineu Esteve al Trofeu Sportful de rollerski. La cita, disputada ahir diumenge, va comptar amb la presència de Carola Vila, que va entrar al top10, i també els joves Gina del Rio i Quim Grioche, que van ser 3ª i 12è en la seva categoria.

Tercera victòria per a Irineu Esteve al Trofeu Sportful de Feltre, a Itàlia. L’esportista andorrà va aconseguir el triomf després de completar els 9,5km de recorregut en 30.48,3, i amb més d’un minut d’avantatge respecte al segon classificat, l’italià Elia Barp (+1.14,9). Va completar el podi el també italià Fabio Longo (+1.18,1).

En aquesta cursa, el jove Quim Grioche va ser 52è de la general, amb 37.49,8, a 7.01,5 d’Esteve. Grioche es va classificar com a 12è en la categoria U20.

En la cursa femenina, Carola Vila va ser 10ª amb 42.20,1, a 4.28,5 de la vencedora, que va ser la italiana Francesca Franchi amb 37.51,6.

Igualment, Gina del Rio va ser 27ª de la general, amb 48.33,6, a 10.42,0 de Franchi, i tercera classificada en la categoria U18.