Thomas Schreiner es retira i passa al cos tècnic del Morabanc Andorra

Thomas Schreiner es retira de les pistes després d’una carrera de 20 anys a l’elit i passa a integrar el cos tècnic del Bàsquet Club MoraBanc Andorra. Schreiner és un jugador històric pel club repartint la seva aportació en dues etapes. En la primera (2012-2017) va formar part destacada del segon ascens ACB de la història del club i també va jugar les 3 primeres temporades d’aquesta etapa a la màxima categoria amb un 8è lloc ACB i una participació a la Copa del Rei. La segona etapa d’Schreiner és la de la temporada anterior en què va tenir una contribució important en la consecució del campionat de lliga a Leb Or i el conseqüent ascens a l’ACB.

La seva trajectòria com a jugador inclou també un altre ascens ACB amb Bilbao (2019). Al bàsquet espanyol també ha militat al Burgos i a Lleida. A Austria ha jugat al Chin Min Dragons St. Pölten, al BSC Raiffeisen Phanters i ECE Bulls Kapfenberg.

Thomas Schreiner s’integra al cos tècnic del club en tasques de millora individual dels jugadors tant al primer equip com a la base.

 

Deixa un comentari

Previous post Per primera vegada un conjunt júnior d’Andorra participarà en el mundial
Next post Adrià Romero el representant andorrà en el torneig F1 2023 del DreamHack a València