Tom Vaillant guanya l’Aravell Golf Open bu Crèdit Andorrà

El jugador amateur francès Tom Vaillant s’ha emportat la victòria a l’Aravell Golf Open by Crèdit Andorrà, que s’ha disputat els tres últims dies al recorregut de la Seu, amb un total de 191 cops (-22). Vaillant va signar una espectacular volta final de 63 cops (-8) que va fer impossible la feina dels seus perseguidors, el finès Alajarvi (-16) i Daniel Berná (-15).

Vaillant arrencava la jornada final empatat amb Dani Berná (-14), que buscava la primera victòria a l’Alps Tour, acompanyats del finlandès Alajarvi. Tot i que molt aviat, el jove jugador de l’equip nacional francès va posar la directa, i ja tancava els primers nou forats amb 29 cops obrint forat.

Vaillant, que venia de guanyar la setmana passada a l’Open de la Mirabelle, ja no va mirar mai enrere per signar la segona millor volta del torneig (63) que li van donar sis cops de renda sobre el finès Alajarvi i set sobre Daniel Berná i l’holandès Vince Van Veen.

“Em sento molt bé ara mateix amb el meu joc i és bonic guanyar dos tornejos consecutius”, va dir el jugador de Cannes. “Tot va anar molt bé a la meva volta com he intentat fer cada dia i no vaig estar pensant gaire en el lideratge encara que sabia que al 18 tenia algun avantatge, suficient”, va explicar el francès que ocupa el segon lloc al rànquing de l’Alps.

De moment, no té pensat fer el salt a professional. En les dues victòries consecutives, es va emportar el trofeu de record però ni un sol euro en premis. El xec va ser per al finès Alajarvi, que va afegir 5.800 euros al rànquing de l’Alps Tour.

Alajarvi també es va emportar una ampolla de xampany de regal com a premi en aconseguir un forat en un al par 3 del nou. També ho va aconseguir el suís Ameil-Planchin però al 12.

A més de Berná, que signa el millor torneig de l’any a l’Alps Tour i suma els seus primers euros en premis, destacar el vuitè lloc de Jorge Maicas (-11) i l’onzè de Manuel Morugan, guanyador aquest any a l’Alps Tour.

Destacar també el tretzè lloc de l’andorrà Kevin Esteve (-9), acompanyat dels catalans Joel Moscatel, Pol Bech i Alex Esmatges.

 

Deixa un comentari

Previous post Daniel Berná fa un -10 i aconsegueix el rècord històric de l’Aravell Golf
Next post Bernat Lomero es queda a una centèsima del record d’Andorra

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint