Toni Armengol i Josep Escabrós campions del Campionat d’Andorra de Pitch&Putt en parelles

Aquest dissabte s’ha disputat el Campionat d’Andorra de Pitch&Putt en parelles als camps d’Ordino i Xixerella. Aquest any han participat 13 parelles, iniciant-se el campionat al Camp d’Ordino, jugant-se la modalitat Greensome. per desprès desplaçar-se al camp de Xixerella, on s’ha jugat en la modalitat Fourball.

Al Camp d’Ordino la parella formada pels jugadors Toni Armengol i Josep Escabrós, es van situar ja en primera posició amb un total de 47 cops, -7 sota par. Darrera seu, i a 2 cops només i empatats, els seguien en la segona posició les parelles formades pels jugadors Gonzalo Mendoza/José Carlos Duarte i Moisès Pernía/Joan Valls, amb un total de 49 cops, -5 sota par.

A la segona ronda en el Camp de Xixerella, la primera posició va ser per la parella formada pels jugadors, Scott Jordan/Eric Vega amb 49 cops, -6 sota el par. Els seguien amb un empat a 50 cops, -4 sota par, les parelles, Gonzalo Mendoza/José Carlos Duarte i Moisès Pernía/Joan Valls.

Pel que fa a la categoria Handicap, a Ordino, les tres primeres parelles classificades van ser, Kim Jordan/Liam Jordan, amb 48 cops nets, -6 del hcp. Els seguien amb sèxtuple empat a 49 cops nets, -5 del hcp, les parelles Toni Armengol/Josep Escabrós, Gonzalo Mendoza/José Carlos Duarte, Moisès Pernía/Joan Valls, Martí Castella/Jose Manuel Veloso, Mònica Menendez/Alfonso Teruel i Juan Pablo Reyes/Arnaud R. Mur.

Després de la ronda Jugada a Xixerella, la categoria Handicap donava el primer lloc a la parella formada pels juadors, Scott Jordan/Eric Vega amb 42 cops nets, -12 del hcp, seguits empatats a 49 cops nets, -5 del hcp, per les parelles Martí Castella/Jose Manuel Veloso i Kim Jordan/Liam Jordan.

Classificació final:

Categoria Absoluta o Scratch

Parella Campiona: Toni Armengol i Josep Escabrós amb 98 cops, -10 del par

Parella Subcampiona: Gonzalo Mendoza i José Carlos Duarte, amb 99 cops, -9 del par

Tercera: Moisès Pernía i Joan Valls amb amb 99 cops, -9 del par

 

Categoria Handicap

Parella Campiona: Scott Jordan i Eric Vega amb 91 cops nets, -17 del hcp

Parella Subcampiona: Kim Jordan i Liam Jordan amb 97 cops nets, -11 del hcp

Tercera: Martí Castella i Jose Manuel Veloso amb 98 cops nets, -10 del hcp

Deixa un comentari

Previous post Cinquena medalla per Andorra amb el bronze de Nàdia Tudó en els 200 braça
Next post La Travessa d’Encamp continua batent rècords