Toni Bou s’acosta al seu 34è títol mundial al guanyar l’X-Trial d’Andorra la Vella

Toni Bou va aconseguir la quarta victòria del curs en l’X-Trial d’Andorra la Vella i està a on pas d’aconseguir el seu 34è títol mundial. De l’X-Trial queden dues proves: Madrid i Vendée. Si Bou guanya a Madrid, faci el que faci Busto es proclamarà campió del Món.

A Andorra la Vella, Bou no va començar del tot bé. Sigui per la pressió afegida de córrer a la prova del país on viu, o per les circumstàncies de les zones, el de Montesa-HRC va quedar segon a la primera ronda, amb quatre punts de penalització. Davant tenia el basc Toni Busto que només va cometre un punt i el situava líder provisional.

A la segona ronda, Bou es va tranquil·litzar, va canviar de moto amb un “setting” diferent i això es va notar en un pilotatge molt més segur. Va acabar liderant la segona ronda amb un punt, cosa que el classificava per la final. Per la seva banda, Busto no va estar fi, va sumar 12 punts de penalització sumant 13 punts i aconseguint la tercera posició en la suma de les dues rondes, i per tant l’accés a la final. Al mig dels dos, Gabriel Marcelli que amb un total de 12 punts de penalització es colava a la final.

A la darrera ronda, amb el suport del públic, Toni Bou va dominar de cap a peus. Marcelli sumava la puntuació màxima en fer sis fiascos en les sis zones. Busto va sumar la puntuació màxima en cinc de les zones i només en el Castell d’Andorra Turisme sumava un punt que el feia obtenir un total de 26 punts. Bou no va fallar. O bé, va fallar però no tant com els seus competidors. Amb 15 punts va acabar obtenint la victòria davant el deliri del públic desplaçat al Poliesportiu d’Andorra.

 

Foto: X-Trial

Deixa un comentari

Previous post Cara i creu pel CTT Encamp aquest cap de setmana
Next post Medalles d’or i bronze de Juárez i Povedano en el català absolut de judo