Tony Cachafeiro acaba 22è a Saragossa

Mal cap de setmana pel jove pilot de karts, Tony Cachafeiro. Només va poder acabar 22è, a la primera prova de l’AIME Euro Sèries disputada a Saragossa. Un problema elèctric en el seu vehicle, durant la classificació va tirar per terra totes les aspiracions del pilot del Principat.

La lluita per entrar al podi es va esvair ràpidament que a la classificació va finalitzar trenta-dosè. Un gerro d’aigua freda per l’andorrà que va veure com els problemes elèctrics en el seu kart tiraven per terra tots els seus objectius. Tot i això, el petit Tony va poder remuntar quinze posicions a les classificatòries del dissabte.

Diumenge, a la final les coses es van tornar a tòrcer. Una mala sortida on va perdre deu posicions va tornar a trencar-li els plans, en una prova on al final va poder remuntar tres rivals per acabar vint-i-dosè. Malgrat tot, Tony Cachafeiro va guanyar una experiència important, perquè és en els mals moments en què cal saber tenir el cap fred i ell el va tenir. Va posar per davant en rodar a pista i evitar accidents a arriscar i poder haver d’abandonar.

La següent cita del campionat serà de l’1 al 5 de maig al circuit de Franciacorta (Italia).

Deixa un comentari

Previous post Guillem Arderiu, 39è al Mundial de PC de Glasgow
Next post Podis per Mia i Nicolau Taulats a la Copa Catalana d’Escalada Esportiva