Torna a sortir un nou calendari provisional de l’X-Trial 2021

Totes les organitzacions treballen amb plans B, C i fins i tot D per intentar que en el 2021 es pugui portar a terme les diferents competicions esportives. També és el cas de l’X-Trial que aquest dimarts ha publicat un nou calendari provisional que no definitiu del que ha de ser el curs 2021. Tot està supeditat a l’evolució de la crisi sanitària degut a la Covid19.

La prova tindrà un calendari que s’iniciarà al març (una mica més tard del que és habitual) i d’aquesta manera donar temps a que s’estabilitzi la pandèmia. Totes les dates, segons 2play “romandran subjectes a l’evolució de la pandèmia i el calendari s’adaptarà al llarg de l’any, si s’escal”.

El calendari provisional presenta un nou lloc d’obertura. D’aquesta manera i després d’una dècada, X-Trial tornarà a Portugal, més concretament a Braga el 6 de març.

La competició continuarà el 12 de març amb una nova seu com és Chalon-sur-Saône (França) a on li seguirà Wiener Neustadt (Àustria) el 20 de març i Marsella (França) el 27 de març.  

El mes d’abril tindrà dues proves en el mateix cap de setmana. El divendres dia 9 l’X-Trial es desplaçarà a Nice (França) i el diumenge 11 a Barcelona.  L’1 de maig l’X-Trial es desplaçarà al Vendéspace (Mouilleron-le-Captif, França) en el que serà la seta aturada del certamen..  

El campionat arribarà a la seva recta final a Andorra la Vella (Andorra), que tornarà al calendari el 9 d’octubre després de l’èxit de la prova del 2019. El punt i final a la temporada serà l’X-Trial Liévin (França) al novembre, on es proclamarà el campió del món 2021. 

Deixa un comentari

Previous post L’Inter fitxa a Rodri com a Manager Esportiu
Next post Ni la Lliga Multisegur ni la Lliga Unida començaran el 22 de novembre