Torna el “Champions For Unicef” del Morabanc Andorra

Torna el Champions for Unicef. Torna la màgia d’un dels events que més somriures arrenca i que ha viscut dos anys d’aturada forçosa per la pandèmia. El poliesportiu del Prat Gran d’Escaldes-Engordany serà l’escenari el 4 de gener de dos partits de bàsquet: a les 19h el Vintage amb personalitats de la vida civil i política d’Andorra i el dels jugadors del MoraBanc Andorra, aquest cap a les 20h, barrejats amb alguns dels millors esportistes del país d’altres disciplines.

En el partit vintage ja està confirmada la presència d’uns quants polítics com Jordi Gallardo, Laura Mas, Ferran Costa, Susanna Vela, Mònica Bonell, Rosa Gili, Justo Ruiz, Francesc Camp o Josep Majoral entre d’altres. El xef Carles Flinch, el director d’Unicef Albert Mora o la presidenta de l’ADA Mònica Codina també han anunciat que es vestiràn de curt en un partit que sempre desperta molta expectació. En el partit dels esportistes, a banda de tota la plantilla del MoraBanc Andorra, destaca la presència dels pilots de MotoGp Àlex Rins i Pol Espargaró, els ciclistes Carlos Verona, Purito Rodríguez i Louis Meintjes, els futbolistes Ilde Lima i Joan Cervós, la palista Mònica Dòria i la jugadora de rugby Carla Micas entre d’altres.

L’entrada a l’event costarà 5 euros i els participants en els partits també faran el seu donatiu solidari. Tota la recaptació de serà íntegra per Unicef Andorra.

 

Deixa un comentari

Previous post El Palau de Gel inaugura el primer rocòdrom integral indoor de roca artificial a Andorra
Next post Gabriel i Cornella, a l’eslàlom de Valmeinier

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint