Torna el e-Trophée al Circuit Andorra – Pas de la Casa

Una nova edició de l’e-Trophée Andros es donarà cita al Principat d’Andorra en les dates tradicionals, és a dir, abans de les Festes Nadalenques, per a disputar el segon meeting del calendari del trofeu 100% elèctric que es disputa sobre superfícies gelades.

La logística dels organitzadors (Max Mamers Organisation (2MO)) i dels equips que competeixen a l’Andros 2022/23 s’instal·larà al Circuit Andorra – Pas de la Casa, a partir del dimarts (dia 13). La competició vàlida per l’esmentat certamen es disputarà els pròxims dies 16 i 17, en jornada de tarda/nit. En el decurs de cada jornada es disputarà un meeting que acumularà punts a la provisional del certamen.

L’estació alpina de ValThorens va ser, una vegada més, l’escenari en el qual es va donar, el primer cap de setmana de desembre, el tret de sortida de l’e-Trophée Andros. Dorian Boccolacci i Aurélien Panis van ser els primers vencedors de la temporada de la categoria ELIT PRO. No obstant això, podem afirmar que la presència del llorejat Yvan Muller (quatre títols de campió del món de Turismes, entre altres) va centrar l’atenció dels aficionats.

Andorra Turisme, Hiper Pas i Comú d’Encamp segueixen al costat de l’e-Andros. FEDA molt necessària en un esdeveniment 100% elèctric.
El certamen el va crear, fa trenta-quatre anys, Max Mamers i en aquells dies semblava que el seu recorregut seria limitat. Amb tot, ara mateix continua tenint l’atenció unànime de mitjans de comunicació i aficionats al final d’un any que acaba i els primers mesos de la nova temporada.
Des de la seva primera presència al Pas de la Casa (fa vint-i-nou anys), el Trophée Andros ha tingut al seu costat a Andorra Turisme, Hiper Pas i Comú d’Encamp, que han mostrat el seu suport incondicional a l’esmentat certamen de pilotatge sobre gel.

Amb l’entrada dels vehicles elèctrics a la graella de l’Andros (fa 4 temporades de manera parcial), la presencia de les Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), al parc d’assistència del Circuit Andorra – Pas de la Casa, s’ha fet imprescindible.
Després de la disputa de cadascuna de les mànegues programades els equips necessiten “carregar bateries” de manera ràpida per a estar preparats de cara a la següent sortida a la pista.

Entre els equips: “Els millors especialistes seran al Pas de la Casa.”
La categoria ELITE PRO, continuarà sent la reina del certamen. El Team DA RACING amb tres Renault Zoe en pista, el número 1 pilotat per Jean B. Dubourg, actual campió de l’Andros, sembla que serà l’enemic a batre.

També inicia la temporada de gel amb el cartell de favorit el Team MRACING, amb un Yvan Muller que, amb cinquanta-tres anys, buscarà la seva primera victòria a l’Andros amb un vehicle elèctric. Muller tindrà un rival de molt nivell dins del seu equip, es tracta del seu nebot Yann Ehrlacher que, tot i la seva joventut, ja té triomfs parcials en el trofeu de les “melmelades”.

A més, SaintéLoc Racing tindrà en els seus vehicles a pilots de la talla de Dorian Boccolacci i Aurélien Panis.
Cal destacar que el pilot “local” Matthieu Baumel, abans de desplaçar-se a l’Aràbia Saudita, disputarà la prova de l’Andros del Circuit Andorra – Pas de la Casa, al volant d’un As01 Clim Denfert del Team DRP.

Seguiran els horaris de tarda – nit al Circuit Andorra – Pas de la Casa.
Els horaris previstos per la jornada del divendres (dia 16):
16:00 – 16:55 – Entrenaments cronometrats.
17:05 – 19:40 – Mànegues qualificatives i Super poleA partir de les 20:10 – Finals, Super finals i podis.

Els horaris previstos per a la jornada del dissabte (dia 17):
16:00 – 18:40 – Mànegues qualificatives i Super pole.
A partir de les 19:10 – Finals, Super finals i podis.

Deixa un comentari

Previous post Els capitans de l’FC Andorra visiten l’hospital
Next post Nou top10 per a Roger Puig a la Copa del Món