Divendres, gener 15, 2021
Banner Top
Torna el futbol… ?!

Torna la selecció. Ho farà el proper 3 de setembre, a la Lliga de les Nacions. Un pas més per a la normalització. Caldrà veure com es desenvolupen els protocols de seguretat. Si jugarà a públic o no. I si és que sí, quin aforament podrà acollir l’Estadi Nacional, ja de per si, de poca graderia per allotjar partits internacionals de la selecció.

Però mentre la UEFA ja programa les seves competicions, cal recordar que a casa nostra encara hi ha competició per disputar. Els equips de la lliga Multisegur ja es troben en fase 4, però encara no saben quan jugaran. Hi haurà qui ho titlli de despropòsit de la FAF. Personalment penso i crec que fan ben fet en assegurar-se que tot estigui controlat. De la mà de Salut i dels tècnics del ministeri d’Esports, caldria, això sí, donar una sortida ràpida a aquest afer. Els clubs ja estan entrenant. Els hi toca competir. Pel bé de la pròpia competició i també per assegurar-se un bon funcionament de la temporada 2020-21.

Cal agafar exemple d’Alemanya, Espanya, Bielorússia… cadascú amb les seves limitacions i les seves idiosincràsies, però ells ja fa temps que competeixen i no podem dir que ells no han patit la Covid-19.

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment