Torna el mundial de Moto-E per Cardelús

Sense tenir pràcticament temps de descans, Xavi Cardelús torna a competir aquest cap de setmana. En aquesta ocasió es tracta de la FIM Enel MotoE World Cup que visita el circuit de Misano amb motiu de la disputa del Gran Premi de San Marino e della Riviera di Rimini. El traçat italià serà també escenari del pròxim Gran Premi que es disputarà la setmana que ve amb cursa de MotoE dissabte dia 19 i diumenge dia 20, per la qual cosa, al pilot andorrà li esperen tres curses al mateix circuit en 8 dies començant per la d’aquest diumenge.

Actualment, Cardelús ocupa la 13ena posició a la classificació provisional del Campionat amb els 8 punts sumats a Jerez, on es va classificar 14è a la primera cursa i 10è a la segona que es va disputar una setmana després.

El pilot del  Avintia Esponsorama Racing planteja així la visita a Itàlia per competir a la copa del Món reservada a les motos elèctriques que comparteix algunes dates i circuits amb el Campionat del Món de MotoGP: “Tinc moltes ganes de tornar a competir amb la Energica de MotoE després que a les dues primeres curses disputades a Jerez, vaig anar progressant constantment amb un desè lloc a la segona prova com a millor resultat. De cara a aquest cap de setmana caldrà canviar de xip ràpid i oblidar que fa pocs dies vaig córrer amb la Kelex de Moto2. Com ja he dit en més d’una ocasió, són motos totalment diferents i el pilotatge no te res a veure. Divendres, als entrenaments lliures, caldrà readaptar-se ràpid perquè no tenim massa temps de presència a pista i cal aprofitar-lo al màxim. L’objectiu és seguir millorant cada cop que pugi a la moto, tal com vaig fer a Jerez i consolidar-me en aquesta categoria en la que competeixo amb pilots de gran experiència i trajectòria mundialista com Aegerter, Torres, Di Meglio, Canepa o l’Eric Granado, el meu company d’equip”.

Divendres es disputaran les dues primeres sessions d’entrenaments lliures de mitja hora de durada cadascuna. Dissabte tindrà lloc una tercera sessió de lliures i la EPole en la qual, els pilots de MotoE s’han de guanyar la posició de la graella en una volta en solitari al circuit. La cursa es disputarà diumenge a les 10:05.

Deixa un comentari

Previous post La sub21 amb ganes de puntuar a Albània
Next post Victòria Jiménez Kasintseva jugarà davant la belga Van de Peer