Torna el proper cap de setmana, el e-Trophée Andros

Serà la 28a ocasió consecutiva, en què els equips de l’e-Trophée Andros se citaran al Principat d’Andorra per a disputar un meeting (el segon del seu calendari 2021/22), del certamen organitzat per Max Mamers Organisation (2MMO).

Després dels primers punts disputats en ValThorens, el campió de la passada edició, Jean-Baptiste Duborg, i un dels pilots habituals del certamen, Eddy Benezet, arribaran a les instal·lacions de Port d’Envalira com a líders de les respectives categories, Elit Pro i Elit, del trofeu, ara 100% elèctric.

Andorra Turisme i e-Andros segueixen de la mà. FEDA imprescindible en l’esdeveniment.
La presència de l’e-Andros en el Pas de la Casa continuarà comptant amb el suport d’Andorra Turisme, a més de la col·laboració acostumada del Comú d’Encamp i Hiper Pas. Sense la seva ajuda seria del tot inviable organitzar un esdeveniment de la magnitud del Trophée Andros.

La presència de Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) al parc d’assistència del Circuit Andorra serà poc menys que imprescindible, perquè els equips puguin dur a terme la seva activitat de manera còmoda i eficaç. Cal recordar que tots els vehicles que competeixen en l’e-Andros són elèctrics, en conseqüència el moment de “carregar bateries”, pot resultar caòtic si la logística necessària no està disponible.
 
Sense canvis rellevants en les categories i pilots. Romain Grosjean l’atracció.
La categoria Elit Pro, continuarà sent la reina del certamen. DA Racing i SaintéLoc Racing amb tres vehicles en pista mentre que Sylvain Poussier (SP) Competition, MRacing i DRP alinearan dos cotxes en la graella de sortida.

En la cita inicial de l’Elit Pro, disputada en ValThorens, ja va quedar demostrat que la igualtat serà el comú denominador de les proves al llarg del campionat 21/22. JB Dubourg (DA RACING) i Aurélien Panis (Saintéloc) van ser els primers guanyadors de la temporada, però Nathanaël Berthon (SP Competition) va ser l’únic a pujar dues vegades al podi, segon i tercer respectivament en les dues carreres disputades.

Cal esmentar que en el seu debut en l’e-Trophée Andros, Romain Grosjean no estar mes aviat discret. Cal Recordar que el pilot suís va ocupar una plaça en la graella de sortida de la Formula 1 (Equip HAAS), fins a finals del 2020.

En la categoria Elit, la superioritat d’Eddy Benezet (DRP) va ser manifesta, va ser el guanyador de les dues carreres. En tots dos casos, va tenir com a rival directe al seu company en l’equip DRP, Louis Rousset.

En aquesta edició, 2MMO espera completar el calendari.
Després que el trofeu fos presentat a principis de desembre (dies 4 i 5) a ValThorens i es corregués el primer meeting en la pista de l’estació alpina. Els participants de l’e-Andros 2021/22 visitaran el Pas de la Casa on (dies 17 i 18 del mateix mes) disputaran l’únic meeting del certamen, que es disputa als Pirineus.
Durant el mes de gener del 2022, la competició es traslladarà a: Isola 2000 (dies 7 i 8), Lans en Vercors (dies 21 i 22) i Clermont Ferrand-Super Besse (dissabte dia 29), on finalitzarà la present edició de l’e-Andros.

Seguiran els horaris de tarda – nit en el Circuit Andorra.
L’activitat competitiva té previst el seu inici en la pista del Circuit Andorra a les 15.30 hores del divendres (dia 17) amb la disputa dels entrenaments oficials de meeting. A les 20.45 hores està previst que s’iniciïn les finals de les respectives categories.
Per a la jornada següent (dissabte dia 18), l’inici de la competició està previst a les 16.00 hores, mentre que la previsió és que les finals donin principi a les 19.20 hores.
Al final de totes dues jornades de competició es lliuraran els trofeus als guanyadors de cadascuna de les categories.
 
En aquests moments l’activitat en el Circuit Andorra és frenètica. Els organitzadors (equip de pista del Circuit Andorra) estan donant els últims retocs al traçat i a la instal·lació en general, mentre que alguns equips ja s’estan en les instal·lacions andorranes.

Deixa un comentari

Previous post Presentat d’equip nacional d’skimo i el calendari que farà
Next post Sergi Garcia i el Morabanc Andorra acorden la rescissió de contracte