Torna el TIM Volei amb més equips que mai

Aquest cap de setmana el TIM Volei retorna després d’un any sense acostar-se a Andorra degut a la pandèmia. Un total de 112 equips ompliran fins a sis pavellons (Poliesportiu d’Andorra, Joan Alay, Lycée, Serradells, Prat Gran d’Escaldes i Poliesportiu d’Encamp) del país del que és una de les competicions esportives més tradicionals que es desenvolupen en el Principat. Un total de 1200 esportistes es donaran cita i ompliran el país en un dels caps de setmana amb més públic de l’estiu.

El TIM està més que consolidat a Andorra. Sigui de Volei (porta des del 2010 portant-se a terme) o en bàsquet (des del 2007) és una de les competicions que tot jove vol participar.

Per saber la mida del TIM, cal tenir present que omple quatre hotels: Roc Blanc, Panorama, Màgic i Tudel. 

Té un total de 40 volutaris de suport i cada jugador rebrà a part de la ja, tradicional samarreta TIM i la bossa, una pilota de volei.

Diumenge a les 5 de la tarda, es portarà a terme les finals de totes les categories que van des de mini volei fins a sènior en categoria femenina (inclòs infantil, cadet i juvenil). Pel que fa a la categoria masculina, jugaran les competicions de minivolei, cadet, juvenil i sènior.

Lliurament de premis del TIM Volei del 2019. Foto: TIM Volei.

Deixa un comentari

Previous post L’Inter cau 2-0 davant el Prishtina i s’acomiada de la Champions
Next post Andorra planta cara a San Marino però cau en el doble decisiu 2-1