Torna el Torneig de pàdel de Caldea

El Club Caldea reprèn el Torneig de Pàdel, en la seva quarta edició, després de dos anys sense competició a causa de la pandèmia. Enguany, el campionat es durà a terme entre el 8 i el 12 de juny, i comptarà amb dues categories, tant per a homes com per a dones. Les inscripcions es poden fer online a través del web https://club.caldea.com/Pages/11-TORNEIG des d’aquest dimarts, i tenen un preu especial per als socis del Club (25 euros), si bé el torneig és obert a tots els esportistes (30 euros, en aquest cas).

Els participants rebran tots un pack de benvinguda, una dessuadora de la marca Bullpadel, podran jugar un mínim de dos partits, disposar de servei de fisioteràpia els dies de partit així com de l’accés al Club, i participar en el sorteig de nombrosos premis. Dissabte 11 de juny al matí també hi haurà un partit d’exhibició amb una de les millors parelles de la selecció catalana. Tots els partits es disputaran al millor de tres sets. En cas d’empat a sis jocs, es disputarà el tie-break en cada un aquests.

El torneig preveu premis per a les parelles guanyadores i per a totes les categories. El premi per als guanyadors de la Categoria 1, tant femení com masculí, és la participació en el Master Publidep que tindrà lloc al novembre a Barcelona, i inclou la inscripció al torneig per a la parella i tres nits d’hotel, així com dues entrades a INÚU, un Private Spa i un cistell de Júlia Perfumeria. A més, els guanyadors, els finalistes i els participants en la resta de categories rebran premis com material esportiu, entrades als SPAS de Caldea, abonaments per al Club o classes a l’escola de pàdel, entre d’altres.

Deixa un comentari

Previous post Adame, argent en sanda i Lacoste or en arma llarga en l’europeu de Wushu – Kungfu
Next post València acull la segona prova de la temporada de l’Europeu de Moto 2