Torna la selecció absoluta femenina. El proper 18 de setembre, el combinat tricolor disputarà un partit amistós davant Liechtenstein a domicili i finalitzarà la sequera de partit de la selecció femenina que no juga des del passat juny del 2019.

Des de la FAF es busca potenciar el futbol femení i una prova d’això és l’aposta per la selecció nacional. Des de l’estament futbolístic andorrà es va nomenar mesos enrere a Marina Fernández com a ambaixadora del futbol femení andorrà i nexe entre les jugadores i la mateixa federació i staf esportiu d’aquesta.

I és que a Andorra hi ha un salt generacional molt gran i les jugadores del Principat que poden defensar els colors de la selecció tenen l’edat mínima trobant-se moltes vegades a rival amb molta més edat i experiència. Com reconeixia en el seu dia Marina Fernández “és la manera d’aprendre i evolucionar, tot i que és cert, que no és fàcil poder suportar que et golegin a cada partit”. En aquest sentit, l’equip de l’ENFAF femení que milita a la preferent catalana és un bon banc de proves per a les jugadores que han de pertànyer a l’equip nacional. A més, si José Martín pogués disposar de les jugadores que militen amb equips espanyols com Tere Morató o Maria Ruzafa, la selecció segur que aniria creient en nivell.

El combinat el continuarà entrenant José Martín.

La primera selecció femenina d’Andorra, en el 2015. Foto: UEFA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post El Morabanc Andorra 10 anys amb Pasteur Òptics
Next post Obertes les inscripcions per les activitats de tennis, escalada i natació del Comú d’Escaldes