Torna la Skimo Femení

Aquest dijous al matí s’ha portat a terme la presentació de la cinquena edició de la Skimo Femení, una prova popular que busca com a objectiu promocionar la pràctica esportiva entre el sector femení del Principat que es portarà a terme el proper 6 de març.

A la presentació que ha estat presidida per la ministra d’esports i cultura, Sílvia Riva i la cònsol major de La Massana, Olga Molné s’han explicat totes les activitats que contarà la jornada que no només tindrà el skimo com a protagonisme, sinó també travessa amb raquetes. Les dues opcions finalitzaran amb un dinar solidari, on la recaptació anirà destinada a AUTEA.

La Skimo Femení es tornarà a portar a terme a Vallnord Pal-Arinsal, una estació que ha apostat per l’esport femení des del primer dia. El pla de la Caubella serà l’epicentre de la prova, on començarà i finalitzarà les dues opcions esportives: l’skimo i les raquetes.

Ja jornada començarà amb la programació a les 10 del matí d’un escalfament multitudinari. Un cop finalitzada l’activitat esportiva hi haurà a disposició coca amb xocolata per a totes les participants, amb l’objectiu de recuperar forces abans del dinar.

Les inscripcions estan obertes des del passat 31 de gener i les organitzadores esperen arribar a les 400 participants que suposaria un nou rècord d’inscrites a la prova. La recollida de dorsals i de samarretes es farà a la farmàcia Roser Miró d’Andorra la Vella el proper 4 de març.

Deixa un comentari

Previous post Cande Moreno 12a a la combinada i fa el millor resultat femení en uns JJOO d’Andorra
Next post Verdú, campió de la Copa d’Europa de gegant

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint