Tornen els cursets de trial a Sant Julià de Lòria

Una temporada més, la Federació Motociclista d’Andorra, el MotoClub Pirineu i Pascuet Offroad Center organitzen a partir del mes d’abril, els cursets d’iniciació i perfeccionament de trial.

Pel que fa als cursets d’iniciació que es portaran a terme a la plaça del Solà de Sant Julià de Lòria, novament tindrà dos torns: el primer anomenat “Curs de primavera” que es portarà a terme els dimarts 23 i 30 d’abril; els 7, 14, 21 i 28 de maig i el 4 i 11 de juny. I un segon torn que és anomenat “Curs de tardor” que es faran els dimarts 24 de setembre; 1, 8, 15, 22 i 29 d’octubre i el 5 i el 12 de novembre. Els participants utilitzaran motos elèctriques cedides per l’organització.

Per altra banda, pels interessats que ja tinguin una mica de nocions i vulguin perfeccionar l’estil, la Federació, el Motoclub Pirineu i Pascuet Offroad Center organitza, també en dos torns, el curset de perfeccionament que també es dividirà en dos torns. El “Curs de primavera” que es portarà a terme, els dissabtes 20 i 27 d’abril; el 5, 12, 18 i 25 de maig i l’1, 8, 15 i 22 de juny. També hi haurà un segon torn anomenat “Curs de tardor” que també es farà els dissabtes 21 i 28 de setembre; els 5, 12, 19 i 26 d’octubre i els 2 i 9 de novembre. A diferència, dels cursets d’iniciació que es fan a la plaça del Solà de Sant Julià de Lòria, els de perfeccionament es faran cadascun amb la seva moto i a Naturland.

La FMA amb l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva del trial a pares i mares, ha obert inscripcions per dur a terme cursets per a adults, que es podran portar a terme sempre que hi hagi unes mínimes inscripcions.

Deixa un comentari

Previous post Roger Turné aconsegueix el 13è lloc sub23 al SuperPrestigio de Caparroso
Next post L’equip nacional de patinatge debutarà a Trieste

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint